Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kącik rozrywki od Vadysa

Vadys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam utworzyć na chomikuj.pl mały kącik rozrywki z grami,filmami,serialami, bajkami i muzyka. Chomik będzie nastawiony głównie na potrzeby użytkowników tego forum. Wszelkie propozycje odnośnie zawartości chomika będą spełniane. Ponadto raz dziennie wybrany sezon serialu bądź gatunek filmowy albo seria gier będzie na darmowym transferze dla wszystkich. Poprzedni pomysł z filmami na YT nie wypalił ze względu na to że YT strasznie się czepia o filmy i dodatkowo miałem problemy z shellem. Aktualnie zakupiłem shell'a 100\100 i rozważam na przejście na 1gbit\1gbit jeżeli zajdzie taka potrzeba. W trakcie robót jest także generator opisów do chomika żeby wszystko miało ładnie ręce i nogi. Nie mam niestety pomysłu na segregacje filmów, czy zastosować taką samą jak w przypadku gier czy gatunkowo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do odwiedzania chomika oraz składania propozycji co do wrzutek.

http://chomikuj.pl/Vadys

Dla osób które dadzą dobra listę plików do wrzucenia, utworze darmowy folder na 24\48h w zależności od tego jak się ułoży upload plików.

@edit

Chcesz jakiś plik taniej niż oferuje to chomikuj ? Pisz na priv, napewno sie dogadamy ! Zapraszam do korzystania !

Opublikowano

Im więcej osób dowie się o chomiku -> będzie więcej pobrań -> więcej free transferu dla wszystkich i niejako mobilizacja żeby wrzucać jeszcze więcej i lepszej jakości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...