Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sparox i ich pierdolony słaby team ktorzy wyludzaja kase

DrooopekMetina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie Pan Sparox kurwa robi serwer dla kasy dma przyklad Havitus,Ecresia... Które serwy padly do 2 miechow ladnie klamiesz Sparox mowiles ze serwer oplacony na rok? haha dobry suchar i kurwa nie grac na jego serwerach bo kurwa team ma pro ktorzy banuja za nic i jak kurwa mam grac? Pozdro dla peirdolonego Sparoxa i jego Team Chesula romimopa czy jakos tak... Jeszcze chce dodac jak dzialal havitus to zalozylem na forum temat podobny i wsyzswcy byli ZA oni tylko graja na wyludzenie kasy Sparox mial chyba 4 serwerow i co wyszlo? gowno z maslanka Pelno bugow Chesul mnie tepal do m3 z m1 z nudow no kurwa ubijalem wodza prawie go dedlem i kurwa poszedl ban za niby sh..../// wez tak graj na serwery Sparoxa nie wlazic bo pada do max 2-3 miechy i to jest klamca roku kurwa jak byl ON havitus zamiast zrobic oxa cyz zuo(rpzez 2 miechy 1 event byl) to se kruwa siedzi na mpc i chce grac na PLU.... najlepiej to wyjebac takiego debila albo zabic bo strata czasu jest na jego serwerach szmata w wakacje zrobil Ecresie... padla bugow od chuja Przyznam fajen serwery mial ale team banda dzieci Chesul 16 lat... Sparox pewnie z 15zlodziej na plu... Juz se nie zarobisz zbytnio Sparoxie bezrobotniarzu jebany wyjdz na dwor i szukaj pracy a nie wyludzasz kase od dzieci P.S jestem tez dzieckiem P.S nie zamykajcie tematu P.S sorka za wulgi

Narazie Pozdrawia Kosa

Opublikowano

Również tobie polecam wyjść na dwór i ochłonąć;x wgl nie wiem oco w tym chodzi ;] piszesz " dzie chesul 16 " , " sparox pewnie 15 " - a sam pewnie masz mniej niż oni.

Raport za spam

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...