Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno gotowego czy własna robota ?

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć;p

Mam dylemat, nie wiem czy kupić broń wybonowaną czy sam ją bonować ?

Otóż poszukuję Zatrutego Miecze z średnimi 50 + / 8/12 siła / 10 % na ludz na serw. EliteMT2, jeden koloeś ma ale chce za niego 40 KKK + musiałbym zmieniać bony 6/7 bo są na surę a chcę na wojownika. I mam problem, czy kupić ta broń czy jednak bonowaś switchbotcherem ? jak myślicie ? Na broń niby mam odłożone 50 KKK lecz trudno taką broń dostać bo nikt takiej nie bonuje ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No wiem własnie;x jeszcze jest ten wielki minus " czas " . na elite bonki kupuje się po 1 zmiance... nawet jeśli ustawie czas zmianu na 150 to tak samo zmienia niż na 500 ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No tak, ale na cały dzień nie zostawie ;] ponieważ u mnie 2kkk zchodzi około 6h -_- więc by znów trzeba było wyłączać itp, więc lepiej na noc.

Ale i tak ostatnio zostawiłem na noc to 2kkk zniknęło a ustawiłem tylko bon średnie 50 i nie wbiło :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No tak, ale na cały dzień nie zostawie ;] ponieważ u mnie 2kkk zchodzi około 6h -_- więc by znów trzeba było wyłączać itp, więc lepiej na noc.

Ale i tak ostatnio zostawiłem na noc to 2kkk zniknęło a ustawiłem tylko bon średnie 50 i nie wbiło :D

Może masz nie działającego BS na tym serwie ?

Co do tematu , oczywiście taniej wyjdzie samemu zrobić :>

Opublikowano

Ja też polecam bonowanie, lepiej na tym wyjdziesz.

Nie wiem czy chcesz cheatować ale możesz użyć BonusSwitchera.

vns0.png

Opublikowano

Ja bym ci radził kupić przecież to nie dużo sztabki łatwo się dropi :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...