Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Craftbukkit 1.4.2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, nie moge znalesc dobrego bukkita 1.4.2. (mam serwer z craftserve i pobralem z tamtad craftbukkit - beta 1.4.2. -R0.2) Jak potem odpalilem to sie niechcial zrenderowac teren i niedalo sie ruszyc... Wiec mam prosbe o przeslanie linku albo juz craftbukkita (takiego dobrego) 1.4.2.

Z gory dziekuje i za pomoc daje like ;)

Opublikowano

Mam ten sam problem, tylko w moim przypadku to wiem co jest grane, anty x ray( oberfuscator) blokuje. i nie wiem jak temu zapobiec. Jesli uda Cie sie ten problem rozwiazac to prosze napisz.

img07f.jpg

Opublikowano

Radze poczekac na stabilnego CraftBukkita. Teraz jest jescze w fazie testow to nie dziwne, ze czasami wywala jakies bledy. Sledz strone bukkit.org - tam bedzie info o wersjach bukkita.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Tak, bukkit póki co nie ma stabilnej wersji. Ja gram sobie z kolegami na bukkicie, ale na razie na 1.3.2 :)

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

Jest działająca wersja, mimo testów BETA

http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/view/01542_1.4.2-R0.2/

Opublikowano

Właśnie wgrywałem juz tę bete ale była do niczego. Jak sie chcialem zalogowac to tylko skakałem w powietrzu i widziałem tylko niebo. :/ Oplacilem serwer, zostalo mi 15dni dzialania serwa i niemoge grac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...