Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mounty zsiadanie/wsiadanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dłuższego czasu borykam sie z małym problemem. Mianowicie, może ktoś wie, jak zrobić, by można było zsiadać i wsiadać z nowego mounta (np. z lwa lub dzika) za pomocą kombinacji (CTRL+H). Zrobiłem to co w poradnikach inny użytkownicy piszą, żeby zmienic type,subtype i tą reszte. Zrobiłem to, ale nadal można tylko zsiadać i wsiadać zdejmując pieczęć. W queście, też mam wszystko dobrze ustawione. Nie wiem może coś przeoczyłem.

Mam jeszcze jeden mały problem.

Co zrobić jak cofa podczas jazdy na wierzchowcu? Czytałem ten poradnik: ( http://www.mpcforum....na-wierzchowcu/ ) Ale nic nie wychodzi.

Opublikowano

Na tym polegają wierzchowce . Po założeniu pieczęci wsiadasz na mounta , a po ściągnięciu schodzisz . Jeżeli chcesz , aby mount biegał za tobą jak koń i wsiadać na niego za pomocą ctrl+H to napisz takiego questa , że naciśniesz na pieczęć to on CI się pojawi i będzie biegał za Tobą , a skrót powinien działać

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Hmmm.... no ok. Dzięki wielkie ;] Przynajmniej już wiem gdzie tkwi przyczyna ;D To będę musiał sie pobawić w pisanie questa. Bo wkurza to troche, że jak nacisne kombinację CTRL+H to jakby schodzi z wierzchowca ale znowu na niego wchodzi i jak zaczynam bić na wierzchwcu np. jakiegos metina czy moba to wgl nie zadaje mu obrażen. A przed wcisnieciem tej kombinacji wszystko jest ok.

Opublikowano

Jak chcesz to napisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/223876-pisanie-poprawa-questw/page__st__7720

Napiszą Ci tego questa

^^

Liczę na +

:D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...