Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Farex LoL videos

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o co chodzi z tym triplem ?? Triple jak triple ;d jest tam cos specjalnego? Moze nie dostrzeglem bo ogladalem na phonie. A co do noca to ladnie , ja ostatnio tak zalatwilem teemo morgana, q + w i padl bo widzialem wczesniej jak tam stal. Noi dobry pomysl z nowym dzialem ;)

Opublikowano

Co do Buildu to mógłbym mieć wątpliwości co do Rylaia, ale każdy składa jak chce, także wolę się w ten temat dalej nie wciągać, tylko wyraziłem swoje zdanie.

Twitch - Ładny przypadek, dobra sytuacja na filmik.

3 filmik - Nic wartego oglądania, karthus który zabije kolesia z ulti poczym zabija dwie osoby, które mają 3 levele mniej ;O Jeszcze "unofficial" tripple, także nie ma czym się chwalić.

Ogólnie bardzo fajna akcja z tym twitchem, dużo nieszczęścia musiał mieć przeciwnik :D

Opublikowano

Świetny build Orianny :) Myslalem, ze jakis slaby ale zagralem no i dwie fajne gry wpadly:D w pierwszej triple, w drugiej quadra i triple ;D jak ktos nie wierzy to: EU NORDIC EAST nick BaraniuR

Opublikowano

Nocturne powala xD ja na jego miejscu bym chyba się zapadł pod ziemie (na miejscu twicha) :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Niszczenie low bobów karthusem:

Ten flash to normalnie jak u poczatkujacego spanikowanego gracza, nakrec cos ciekawszego a nie jakies zwykle kille spamujac q karthusa, i ciagle tylko jedna osobe ...

Opublikowano

Taki sobie kanał, nagrywaj jakieś gameplaye nowym champami z PBE, czy coś. Ja nie chcę oglądać "prawie tripla", bo to się robi co drugą grę. ;x

Opublikowano

Nic specjalnego jak dla mnie.. Brak graala w buildzie orianny, żadna podnieta z tego "prawie" triple killa.

Jedynie ta akcja z twitchem fajna ale mega przyfarcona xD

League of Legends

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jeden z lepszych buildów bym się mógł kłócić, co prawda moim mainem nie jest TOP, ale Olafem nie raz grywam ale 2x Doran Blade i BT na Olafa, czy ja wiem, ale może po prostu Solo Topa nie umiem grać.

Zamiast tych 2 Doranów bym kupił Philosopher's Stone, buty wiadomo pod team, ale atma czy warmog też fajnie na nim leży, lepiej go bardziej tanky zrobić niż bardziej pod DMG, taka jest moja opinia po graniu Olafem i oglądaniu ludzi na streamach :)

Opublikowano

2 Dorany - Bullshit, jakich mało. Gdy wygrywamy linię od razu wręcz idziemy pod Phage, a nie cackamy się z dwoma doranami.

HoG - Kupujemy tylko wtedy, gdy przeciwnik nas lekko outfarmi, a my nie możemy dać rady, to jest item sytuacyjny.

Gdzie zeke? To nie jest item sytuacyjny, a wymagany wręcz.

Malmortius jest zbędny, olaf dzięki swojemu ulti ma w 4 literach AP Casterów, nawet tych z CC :)

88ojam.jpg

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...