Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motywacja.

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, temat zapewne uznany będzie przez wielu za głupi/beznadziejny etc. lecz co tu dużo mówić.. potrzebuję motywacji do gry na PLu. Może nie jestem koxem bo mam zaledwie 70 bodego i 50 buffke, no ale zawsze coś.. najgorsze, że jestem w v2, ale nie chce mi się grać a chcę ! xD

Jak ktoś mnie zmotywuje (nie czymś typu, jak nie wbijesz 75 to Ci wpi****lę) daję limit like'ów przez kilka dni, oraz 5 w profilu :)

#EDIT

Nawet teraz, zamiast expić to przeglądam kolejno tematy, na które już odpowiedziałem i dawno je przeczytałem.. xD

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jeśli nie chcesz grać, to po prostu nie graj, nikt Ciebie nie będzie zmuszał do gry... Kwestia motywacji zależy od Ciebie, sam się musisz zmotywować.

P.S. - Jeśli chcesz to możesz oddać konto :D Chętnie popykam za Ciebie :)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Moim zdanien zrób sobie przerwę z grą np. miesiąc czy jeżeli tyle nie dasz rady to chociaż tydzień i pamiętaj że gra w metina nie opiera się na rzmudnym nawalaniu w moobki trzymają spację , poznajesz innych ludzi , ts3 itp. Może to zabrzmiało jak wyzanie no life , ale taka jest prawda.

Opublikowano

@UP

Nie miałbym nic przeciwko, ale mam już dość długą przerwę z metinem :D Oraz jak dla mnie gra dla lvla czy eq to bezsens :)

Nie żebym był jakimś uzależnionym noobem czy coś, ale po prostu mam ochotę pograć, ale nie mam motywacji.. trochę beznadziejnie to brzmi, ale tak jest xD

chce mi sie, ale mi sie nie chce <lol> xD

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

wyznacz sobie jakies cele typu: zdobycie danej broni np zarobienie na taki i taki item,poczekaj az polacza serwery beda czesciej wojny,cos ruszy wkoncu,a do tego czasu sie wyrob bys sie wykozaczyl w pvp pozdrawiam :)

Opublikowano

to zrób tak ja przynajmiej w taki sposob sie motywuje,pomysl o zarabianie np w DT ze bedziesz miec z tego latwa kase duzo posiedzisz ubijesz kasy i jak Ci sie nie spodoba to sellasz kamole na allegro :D

obejrzyj sobie filmiki rynaqui Metin2 US pvp :),to Ci sie zachce grac ; )

Opublikowano

Dołącz do jakiejś gildii, wypady na DT, z czasem wróżka, Beran itd.

Ech.. kiedyś miałem po prostu zaje****ą gildię, ale niestety się rozpadła gdy shakowano kolegę :( Wtedy DT to po prostu przyjemność była, ogólnie gildia super.

to zrób tak ja przynajmiej w taki sposob sie motywuje,pomysl o zarabianie np w DT ze bedziesz miec z tego latwa kase duzo posiedzisz ubijesz kasy i jak Ci sie nie spodoba to sellasz kamole na allegro :D

obejrzyj sobie filmiki rynaqui Metin2 US pvp :),to Ci sie zachce grac ; )

Hmm.. jak tak pomyślę, to często mnie właśnie filmiki z ulepszeń/lvl up etc. motywują trochę, ale nie mogę już znaleźć nowych xD

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zrób sobie nową postać. Jeżeli teraz masz Wojownika Body - to zacznij grać np. Daggerem. Na Wojowniku na pewno masz troche yang - zrób za nie eq na ninje. Przyjemna jest gra od nowa.

Możesz również znaleźć sobie kolegę do wspólnej gry. To bardzo motywuje :)

Opublikowano

Ja Ci powiem jak jest ze mną, niby dwano nie gram na globalu, wbiłem podajże 66lvl a później do v2 trzeba iść, ja na gry nigdy nie wydaje realnych pięniędzy, więc skończyłem gre ;]

Później kumpel polecił mi prva ( stare czasy, człowiek an yt oglądał jakie to istnieją nowe bronie itp , nwm wtedy miałem 11-12 lat, były dwa serwery, monstr,,,i feniks , zacząłem grać na eliteMT2 i do tej pory tam jestem.

Do rzeczy, nie gram cały czas;] ze mną jest tak że pogram 3 miesiące max i przerwa i zaczynam najczęściej grać w serie GTA, znudzi mi sie GTA to idę na elite i zawsze ustanawiam sobie nowe zadanie. Raz było wbicie 110 ( nie było mapki od 110 ) dobra wbiłem, później postanowiłem wbić 150 i zrobić dobre eq, znudziło mi się i przerwa. Później postanowiłem zrobic postać do mistrzostw do 100 lvl'a dobra gniotę wszystkich i przerwa;] teraz jestem na etapie mistrzostw do 79 lvl ;] Podsumując, wyznacz sobie nowe zadania które musisz spełnić, to mnie motywuje i przerwy :D nie można zawsze w jedno i to samo grać:P

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Pomyśl, że na 75 czeka na Ciebie nowa, fajna mapka, jaką jest grota. Do tego jeszcze bedziesz mial nowa bron i mozliwosc szybszego bicia metkow i moze nawet bossow.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Ze wszystkimi Waszymi propozycjami się zgadzam w 100%, lecz mimo to po prostu mam lenia i mi się nie chce wbijać tego 75 xD Zwłaszcza, że wiem, że bd musiał wbić też buffce 75lvl ;/

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Cały czas dążę do tej trutki, ale nie chce mi się expić, a zwłaszcza buffa xD

Poza tym trute na +9 ? Z moim fartem będę happy jak +6 wejdzie xD

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Rozje***eś system

ale nie chce mi się grać a chcę !

good joke. Zaprzeczasz samemu sobie. I przy czymś takim nie wiem jak ci odpowiedzieć , albo odpocznij od tej gry i zagraj w inną i wtedy też zrobisz sobie przerwe bo co za dużo to też Ci się znudzi a i po przerwie może nazbierasz chęci do nawalania w spacje yy.. znaczy się expienia :D lub idź na pvp zrób najazd na inne królestwo ... Tak sie kiedyś bawiło 3 lata temu teraz wszyscy są ograniczeni bo chcą mieć wszystko najlepsze . Eh.. Kiedyś się cieszyło byle czym ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...