Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniany nick.

OrzelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam naszła mnie ostatnio ochota na grę na angielskim kalu, lecz zapomniałem 2 hasła, jedyna pocieszająca rzecz to taka że pamiętam email i posiadam SN. Gdy chcę wejść na stronkę ze zmianą danych wyskakuje mi jaki nick ma postać lecz tego nie pamiętam. Da się to jakiś sprawdzić czy nie bardzo?

userbar.png

Opublikowano

Problem jest właśnie w tym że potrzeba Character Name nie konta. I dla mnie to jest trochę tępe skoro nie pamiętam 2 hasła to prawdopodobnie nie pamiętam też nicku. Mam nadzieję że jutro otrzymam wiadomość od GMa ponieważ napisałem c/s jeżeli nie to konto stracone.

userbar.png

Opublikowano

Ewentualnie siądź i spróbuj sobie przypomnieć albo popytaj kolegów jakie nicki miałeś w tamtym okresie. Może jeszcze poszukaj jakichś screenshootów z tamtego konta.

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Dziś rano otrzymałem C/S od GM'a z nickiem, teraz muszę pisać do nich żeby mi zresetowali PW2. Już wszystko wyjaśnione dzięki za odpowiedzi :)

:) Można zamknąć.

userbar.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...