Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dofinansowanie od riotu

mateuszstempel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zajmuje sie organizowaniem turniejow do lola, na terenie mojego miasta. Myślicie, ze jezeli napisze do riotu to moge liczyc na jakas pomoc z ich strony w postaci kont do turniejow lub ufundowaniu nagrody?

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Według mnie, nie masz na co liczyć.

Opublikowano

Byłoby to fajne, byłaby to też dobra reklama, Riot jest przyjazny graczom, więc spytać na pewno nie zaszkodzi

Opublikowano

Raczej nic z tego nie wyjdzie . Nawet Farex pisal kiedys do riotu o dofinansowanie gdy trwal turniej na forum ale odzucili podanie . Wiec raczej nie masz na co liczyc , chyba , ze dasz im jakies bardzo mocne argumenty :D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Myślę, że jakby to była jakaś większa impreza to czemu nie, ale taki lokalny, nie nagłośniony turniej - niestety szanse są marne :P btw. napisz mi na pw co i jak z tymi turniejami ;d

Gold Member

nvm

Opublikowano

Raczej nic z tego nie wyjdzie . Nawet Farex pisal kiedys do riotu o dofinansowanie gdy trwal turniej na forum ale odzucili podanie . Wiec raczej nie masz na co liczyc , chyba , ze dasz im jakies bardzo mocne argumenty :D

Odrzucili, bo było to forum o cheatach. Gdyby nie to to byśmy dostali rp jako nagrody.

Opublikowano

oczywiscie ze tak ja raz zogarnizowalem turniej i dostalem bardzo wiele kodow na rp a nawet kilka skorek naprawde polecam napisac ticket do riotu oni maja tego tyle ze nie maja co z tym robic to oddaja wszystkim ludziom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...