Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Evelynn

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nerfie*

mysle ze troche słusznie ją znerfili bo ogarnięta evelinn mogła mieć staty 30/5 bez żadnych problemów - kumpel takie ma jak nią gra

z drugiej strony takie osoby jak ja którzy nie ogarniają jej po nerfie zniechęcą sie do niej.

co do itemu to myśle że tam na górze to im sie nudzi ...

Opublikowano

Przed nerfem jak nią grałem rankedy, szły jeden za drugim. Przyfeedowałem w 2 ostatnich granych evką i się zniechęciłem ;/

Jednak nerf nie był taki duży, opłaca się grać

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

No byla OP ale i tak malo ludzi nia gralo, po berfie jeszcze nie gralem, a btw jaki byl ten nerf?? Chociaz nie sadze aby jej to bardzo zaszkodzilo jedyne co mnie martwi to DFG bo ten nerf byl bezpodstawny.

Opublikowano

Nie wiem czemu znerfili dfg, nie było to aż tak op.

A co eve, jak miała już te staty na plusie, to w late z ultem po prostu sama zabija. Jest mocna, i to bardzo, zresztą w nextpatchu eve będzie za 6300 . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kupiłem eve a oni ją nerfią -.-

Może podać strone skąd macie to info? Z chęcią bym poczytał

Znalazlem

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Gralem bardzo duzo evelyn przed znerfieniem i musze powiedziec , ze majac zlozone juz 4 itemki bardzo szybko sie zabijalo ludzi. Z punktu widzenia innego gracza to dobrze , ze ja znerfili jednak jak ktos lubi/potrafi nia grac tak jak ja to dalej sobie daje rade ;)

Opublikowano

Xin kata evka bda za 6.3k w next patchu no i w sumie dobrze bo kata tez denerwuje jak duzo ludzi nia gra, w dodatku teraz jeszcze dostala nerfa na ulcie.

Opublikowano

Evelynn jest bardzo dobra i opłaca się ją kupić, wczoraj miałem staty 17/5 przy ogarniętym enemy teamie, więc polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...