Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czapka teemo

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś gdzie można nabyć czapkę a raczej kapelusz teemo? taki z okularkami i uszami wystający mi jak ma bohater gry.

Opublikowano

Rozdają na różnych turniejach .Teraz w sezonie 3 będą np. w Katowicach :)

No nwm czy rozdają... Bo jak byłem w Warszawie na turnieju to rzucali w tłum a ludzie lecą na to jak na złoto nic nie dało się zrobić ;/ A kupić to raczej się nie da?
Opublikowano

@up myśle że kupić sie da

pomyszkuj na allegro , jak nie w polsce to na pewno za granicą jakiś posiadacz chce ją sprzedać :)

@ down

a szukałeś na zagranicznych portalach ?

mysle że tam coś sie znajdzie

Opublikowano

@up myśle że kupić sie da

pomyszkuj na allegro , jak nie w polsce to na pewno za granicą jakiś posiadacz chce ją sprzedać :)

Na allegro nic nie znalazłem.

Opublikowano

160 złotych za czapkę to trochę przesada... lecz czapka bardzo fajna.

Opublikowano

Jak bede mial zbedne pieniadze to kupie :D A znacie jeszcze jakies linki do gadzetow z lola? tylko nie koszulki.

Opublikowano

Jak bede mial zbedne pieniadze to kupie :D A znacie jeszcze jakies linki do gadzetow z lola? tylko nie koszulki.

http://allegro.pl/listing.php/search?category=53450&sg=0&string=League+of+legends

Opublikowano

@up

w sumie oprócz kubka tam sa same koszulki :D

wlasnie ;/ Jak byscie gdzies znalezli czapke teemona w nizszej cenie to piszcie tu albo na PW :D
Opublikowano

mi mama uszyla czapke temo hehe :D ale ze mnie farciarz

pokaż zdjęcia, z chęcią bym zobaczył taka włąsnej roboty ( moze znajdziesz kupcow)

Opublikowano

Wie ktoś gdzie można nabyć czapkę a raczej kapelusz teemo? taki z okularkami i uszami wystający mi jak ma bohater gry.

Najlepiej kupić czapkę na gamescomie, są najtańsze, a jak poza to łap;

http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=teemo+hat&_sacat=0&_odkw=teemo+hut&_osacat=0&_from=R40

Mam niemiecką walutę, może bardziej Ci się spodoba.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Najlepiej kupić czapkę na gamescomie, są najtańsze, a jak poza to łap;

http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=teemo+hat&_sacat=0&_odkw=teemo+hut&_osacat=0&_from=R40

Mam niemiecką walutę, może bardziej Ci się spodoba.

Ok moze latwiej... Ma ktos moze cos takiego z Polski? :D bo nie chce przez paypala placic na ebayu bo go nie posiadam...
Opublikowano

Najlepiej to szukać w Chinach :) Nie jest drogo, a dużo ludzi nie pobiera opłaty za przesyłkę, bo oznaczają tą paczkę jako coś i przesyłka bezpłatna. Nie pamiętam dokładnie o co chodzi, ale coś w ten deseń.

Opublikowano

Najlepiej to szukać w Chinach :) Nie jest drogo, a dużo ludzi nie pobiera opłaty za przesyłkę, bo oznaczają tą paczkę jako coś i przesyłka bezpłatna. Nie pamiętam dokładnie o co chodzi, ale coś w ten deseń.

tylko platnosci chyba tylko pay palem a nie czyms z Polski np PKO karty bankowe czy cos takiego ;/ Tylko w ten sposob ja przelewy robie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...