Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia czy Balmora

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko w chuj wyjebiste.Zacząłem grać na chujmorce od 0 bo eq mi zajebali (nie grałem od 3miechów).Ogólnie gram na ravi od 2miesiący i nasuwa mi się pytanie gdzie lepiej grać,chodzi mi o to że na ravii szerzy się w chuj kurestwo i to mnie wkurwia i odrzuca.Z drugiej strony słyszałem o przekrętach teamu chujmorki i przez to zgłupiałem.

Za pomoc thx

Nie czaruj.

Opublikowano

Ja polecam ci bardziej ravie na tym serverz jest naprawde co robić grałem tam to naprawde się nie nudziłem, plus to tego 0 cheatów, fajne eventy. Balmora też fajny server napewno łatwiejszy od ravi łatwiej wbić level i zrobić eq cheaterów w chuj i jeszcze wiecej. I nie mam do niego przekonania po tych przekrętach z Fubu

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

Ta tylko na ravii się szerzy kurestwo w chuj, team nawet nie potrafi 4ch zrobić w tr lochu ,ciężko zarobić za dnia i wgl jedynie z rana.

Nie czaruj.

Opublikowano

Zdecydowanie balmora serwer juz długi czas sie trzyma bez isu tez da sie grac.

Opublikowano

Balmora to według mnie przereklamowany serwer, który stoi już tylko i wyłącznie dla zarobku, zero zaangażowania ze strony teamu. Maksymalny lv to cały czas 99 pomimo tego, że został on osiągnięty prawie rok temu.

sygnaturac.png
Opublikowano

Na balmorze juz malo ludzi gra więc nie warto

wlasnie bardziej oplaca sie grac na balmorze masz 1 argument ( mniej graczy gra) czyli ( wiecej metkow w m2) wiecej wolnych spotow tansze itemy :) polecam ci balmore latwo sie wybic w gore bez is tez :D a ravia :x szkoda gadac :x gorszy exp trudniej o zmianki pelno n00bkow :x sporo cziterow

innym slowem

BALMORA !! :D :P

Opublikowano

No niby balmora i chuj mi z tego ??? Wbije 80lvl będe mieć dajmy pro eq na drugi dzień logam o kurwa FuBu podpierdolił eq i konto dla kumpla ?? Oo xD

Z drugiej strony ravia w chuj i w pizdu ludzi kurestwo szerzy się wszedzie (wiecie o czym mówie) i kurwa dużo by tu pisać...

A co do balmory zarobek niby zmianki ale mało ludzi je kupuje a to dobry zarobek był moim zdaniem ale te czasy minęły no i odpycha mnie ta truta +9 dajmy za 8kkk no kurwa taką trute+9 sr40 na ravii mam za 2kkk niecałe więc ...

Kurwa sam już nwm

Srry zza przekleństwa ale nie ogarniam :D

Nie czaruj.

Opublikowano

Hmm.. Ale zobacz tez jakie sa ceny yang w grze i na allegro. Truta za 8kkk tam jest warta 200zl. Ta na ravii natomiast tez jest warta 200 pomimo tego, ze jest warta mniej yang. Ceny sa tam o wiele nizsze niz na balmorze. Co za tym idzie trudniej tez zarobic.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ja polecam ci bardziej ravie na tym serverz jest naprawde co robić grałem tam to naprawde się nie nudziłem, plus to tego 0 cheatów, fajne eventy. Balmora też fajny server napewno łatwiejszy od ravi łatwiej wbić level i zrobić eq cheaterów w chuj i jeszcze wiecej. I nie mam do niego przekonania po tych przekrętach z Fubu

''0 cheatów'' ? idz obojetnie jakie ch na psy i sobie zobacz a jak tego mało idz na brzegi mapy gdzie można łowić tam są same boty . więc gdzie tu 0 cheatów ? :P

@Topic

Polecam ci właśnie ravie z tego względu że nie jest tam nudno ja tam zagrałem z tego powodu że można szybko ogarnąć rzeczy z is typu pd rekawica itp itd.

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

No niby balmora i chuj mi z tego ??? Wbije 80lvl będe mieć dajmy pro eq na drugi dzień logam o kurwa FuBu podpierdolił eq i konto dla kumpla ?? Oo xD

Z drugiej strony ravia w chuj i w pizdu ludzi kurestwo szerzy się wszedzie (wiecie o czym mówie) i kurwa dużo by tu pisać...

A co do balmory zarobek niby zmianki ale mało ludzi je kupuje a to dobry zarobek był moim zdaniem ale te czasy minęły no i odpycha mnie ta truta +9 dajmy za 8kkk no kurwa taką trute+9 sr40 na ravii mam za 2kkk niecałe więc ...

Kurwa sam już nwm

Srry zza przekleństwa ale nie ogarniam :D

Ale porównaj ile leci kasy na Balmorze a ile na Ravi. 100kk Balmora= ok. 20-40kk Ravia.

Jeśli szukasz serwera na dłużej (2-3 lata) to Balmora ;p

Edit 1

Primo: Pytasz się nas na jakim serwerze grać.Większość mówi: "Balmora".Ty odpowiadasz: "I chuj mi z tego".

Secondo: To jest internet.Nikt cię nie pogania, nie czeka na ciebie.Możesz sobie spokojnie przemyśleć co napisać i usunąć wulgaryzmu a nie w każdym poście: "kurestwo" "kurwa" itp.

P.S. Daje edit bo złapałem punkty i nie chce dostać perma ;p

Edit 2.

"Podpierdoli eq dla kumpla?" Nie wypowiadaj się o czymś, o czym nie masz pojęcia.Miałem tam wojownika,sure i ninje.Każda postać miała 85+lvl i dobre eq.Miło wspominam ten serwer.FuBu widziałem na TS chyba z 3 razy.Ale Bambusek zawsze pomagał.Małysz jak był dostępny również.A incydent z bryłkami naruszył dobre imię serwera.Mam żal do FuBu że nie przyznał się do handlu kontami/bryłkami.Ale nie "podpierdolił" żadnego konta tylko uczciwie je KUPIŁ.

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

[url="http://www.youtube.com/watch?v=pwpYdd8N2xg&feature=g-crec-u"]http://www.youtube.c...eature=g-crec-u[/url]

Radzę się zapoznać z tym :D

Jeśli chodzi o Ravie jak spot wolny z rana w tr lochu to w 2 godz mam jakieś 100kk

A na balmorze ,czy ja wiem czy puste spoty itp ? :D

Nie czaruj.

Opublikowano

Ale porównaj ile leci kasy na Balmorze a ile na Ravi. 100kk Balmora= ok. 20-40kk Ravia.

Jeśli szukasz serwera na dłużej (2-3 lata) to Balmora ;p

Edit 1

Primo: Pytasz się nas na jakim serwerze grać.Większość mówi: "Balmora".Ty odpowiadasz: "I chuj mi z tego".

Secondo: To jest internet.Nikt cię nie pogania, nie czeka na ciebie.Możesz sobie spokojnie przemyśleć co napisać i usunąć wulgaryzmu a nie w każdym poście: "kurestwo" "kurwa" itp.

P.S. Daje edit bo złapałem punkty i nie chce dostać perma ;p

Edit 2.

"Podpierdoli eq dla kumpla?" Nie wypowiadaj się o czymś, o czym nie masz pojęcia.Miałem tam wojownika,sure i ninje.Każda postać miała 85+lvl i dobre eq.Miło wspominam ten serwer.FuBu widziałem na TS chyba z 3 razy.Ale Bambusek zawsze pomagał.Małysz jak był dostępny również.A incydent z bryłkami naruszył dobre imię serwera.Mam żal do FuBu że nie przyznał się do handlu kontami/bryłkami.Ale nie "podpierdolił" żadnego konta tylko uczciwie je KUPIŁ.

Dobra niech ci bedzie ale ... zobacz tez to , ze na ravi dropia szkatulki hematycze a z nich nawet ciekawe itemy ;d czyli musisz sobie dodac z 50kk na samych skatulkach :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Balmora :)

Co prawda było coś z przekrętami, ale team cały czas coś robi.

Coraz to lepsze eventy, bez is idzie grać (sam gram 75lv) z trutą

Serwer bardzo wykończony, po kradzieży team oddaje Ci eq (oczywiście po okazaniu twardych dowodów) a konto złodzieja zbanowane na zawsze.

Nie chce mi się więcej pisać, ale gra się po prostu zayebiście :)

1355504898-U363840.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...