Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euro Track Symulator 2

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jakie są skutki rozwalenia ciągnika w ETS2 bo mnie coś zaczeło rzucać a maiłem ok 5% a po naprawie jeszcze nie sprawdziłem

Cześć...

Opublikowano

Ja jak miałem ok. 20% - silnik zaczął dziwnie działać, zgrzytało coś :D Jak jechałem 120 km/h wyłączał mi się silnik i nie chciał zapalać :D

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

TRACK??? Serio ?

Masz awarie silnika,wolniej sie rozpedza i czasem wylacza

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Gorsz przyspieszenie, gaśnie na drodze, mniejszy vmax, ciężej się ciągnie ładunek.

Jak za mocno rozwalisz to zgaśnie i koniec.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja miałem taki problem że jadę ok 90 km/h i nagle trace kontrole nad ciągnikiem wpadam na barierkę i koniec +10% uszkodzeń to było na 3 pasmowej autostradzie z bardzo małym zakrętem

Cześć...

Opublikowano

Wszystko zależy od warunków pogodowych i tego, w jaki sposób skręcasz - stały kąt skręcania pomaga, zaś takie "chwile mocniej chwile slabiej", jakie wychodzi z klawiatury, jest wlaśnie częstym powodem poślizgu.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...