Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Haseł MySQL !

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak skopiować kod php debilu ?

Cicho, zaraz w tym SQL'i znajdą, albo LFI , XSS lub cokolwiek innego co chlubnie będą mogli nazwać "luką" lub "Exploitem" ; ))

@AW : Ja bym po wygenerowaniu nie dawał inputów, tylko odrazu string przesłany przez echo ; )

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Stul ryj idioto. Wystarczy skopiować źródło,które będzie kierować się do tamtej strony lub zrobić tryb okienka.

PS. Szybko skasowałeś źródło pajacu.Mógł też dostać kod i wysłać go. Stronę zrobił deco. A najbardziej mnie to bawi,że leje na to

na was , na ciebie i na wszystkich innych tylko mam do was żal,że jeszcze tego gimnazjum nie skończyliście. Pozdro. Tak jak nie potrafisz tak nie będziesz potrafić

A wasz poziom kultury świadczy o waszym ilorazie inteligencji . Para specjalistów wie,że ja mam racje

@Renthor.eu

Tego to ja nie wiem,ale pewnie twój chłopak wie pajacu

Opublikowano

A po co sie przejmować czy ktoś zapisuje hasła wygenerowane według ip:)

polecam ogólnoświatowy generator:

Po co komu moje ip i hasło jakie wygenerowałem? o.O

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Przykładowo dajmy takie coś zdobyć kogoś ip z tego forum to na prawde nie problem później dopasować do generatora który zrobiłeś także nie problem później jebn....ć komuś konto lub jeżeli ktoś nie umyślny daje wszędzie to samo hasło (walnać komus mail na którym są te same dane też) nie problem udajesz głupiego czy taki jesteś? ;>

Dlatego też generator który jest miedzynarodowy i ogólnodostępny jest najlepszy;>

791f747188ac8.png

Opublikowano

na was , na ciebie i na wszystkich innych tylko mam do was żal,że jeszcze tego gimnazjum nie skończyliście.

Brakuje mi tylko określenia 'gimbus', to taka mała wisieńka na torcie ale jakże ważna...

@top

Świetna robota, zajebista wręcz.

umarł

Opublikowano

Z początku myślałem, że ukradłeś z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/330538-prosba-jak-napisac-generator-hasel-mysql/

ale widzę, że samodzielna praca. Leci Like i 5*

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...