Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] TES V:Skyrim

Rway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy z uruchomieniem gry TES V:Skyrim. Po zainstalowaniu gry nie wyskakują mi żadne błędy lecz gry chcę włączyć grę to pokazuje mi się logo Bethesda, potem smok i gra wyłącza się całkowicie. Czytałem wiele razy o tym problemie ale żadna z rad użytkowników nie pomaga. Wina nie leży po stronie sprzętu bo komputer jest nowy, no nie nowy bo kupiony miesiąc temu ale ma całkiem dobre bebechy.(wszystko na nim hula, bf3, mw3, gta4, me3, itd. nawet podczas nagrywania i z przeglądarką w tle nie ma żadnego zacinania) Nie wiem co mam zrobić, gra jest piracka wiec do producenta o pomoc zwracać się nie będę. O dziwo, gra na ta chodziła mojemu bratu a u mnie jak na złość działać nie chce. Może podeślecie mi jakieś patche/łatki, które rozwiążą ten problem. Z góry dziękuje i pozdrawiam !

lts2.png

Opublikowano

Wejdź w panel sterowania--> sprzęt i dźwięk --> dźwięk

Pojawi się taki panel z paroma zakładkami wejdź w odtwarzanie i naciśnij prawym na urządzenie które będzie następnie kliknij w właściwości potem zakładka zaawansowane i zmień jakość dźwięku na najniższą i zastosuj

To powinno pomóc miałem taki sam problem i mnie to pomogło

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zrobiłem tak jak radziliście ale to nie pomaga, przeinstaluje grę po raz kolejny i wtedy będzie można pracować na ''czystych plikach'' bo tutaj mam podmienione pliki w folderze Skyrim. Piszcie kolejne propozycje, jeśli mam opisać sprzęt na jakim gram to dajcie znać, może to coś da. Tutaj sprawdzanie wymogów poprzedzających instalacje, to tylko potwierdzenia spełnienia ich. http://zapodaj.net/236185e162b62.jpg.html

lts2.png

Opublikowano

A więc tak, gram na :

-AMD FX-4100 Quad-Core Processor (4 CPUs),~3.6GHz

-NVIDIA GeForce GTX 650

-Realtek High Definition Audio

- Ggabyte 970A-GS3

-8GB RAM

-Windows 7 Ultimate 64bit (6.1, kompilacja 7600)

-BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG

-DirectX 11

Myślę, że to w czymś pomoże.

lts2.png

Opublikowano

Sterowniki mam z płyty więc myślałem, że są dobre. No nic, zaktualizuje i napisze czy to coś dało. Sterowniki zaktualizowane ale problem występuje nadal. Ściągnąłem i zainstalowałem sterowniki ze strony www.nvidia.com i samo wyszukało odpowiedni i najnowszy sterownik do mojej karty.

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...