Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][NO-Wl][No-Premium]E-gracz SkyBlock

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngE-gracz SkyBlockDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: m.e-gracz.pl

de2zjo.gifTyp Serwera: SkyBlock

de2zjo.gifPotwory: Tak (Na specjalnym świecie)

de2zjo.gifZwierzeta: Nie

de2zjo.gifPvP: Tak (Na Arenie)

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 100

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

- WhiteShadow2293

- woj503

- ProTeza

1337425590-U363900.png

Serwer SkyBlock. Więcej informacji na serwerze. Możliwość zakupu VIPa.

461151420292002410470.png
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nierozumiem czemu są moby na wyspach wylaczone. :/ Przeciez. skyblock to również survival. Ogólnie serwer jest dobry, admini spoko byłem dzisiaj miałem parę pytań odpowiedzieli natychmiastowo. Ale zniechęcają do gry ten brak mobow na wyspach. Administracjo. jeżeli możesz przemyśl to co napisałem bo pewnie nie tylko mnie to zniechęci. A przez to możecie stracić graczy. Pozdrawiam Danio

Opublikowano

Moby na wyspach są OFF ponieważ ludzie robili ogromne grindery które nie były zbyt estetyczne i dało się zdobyć bardzo dużą ilość expa oraz porządny lot u parę sekund... teraz moby są dostępne na mapie stworzonej do expienia itp. Jest druga opcja; możemy usunąć sprzedaż itemków z mobów w sklepie tylko wtedy ludzie będą też narzekać. Uznaliśmy, że tak jak jest teraz jest dobrze. I poza tym niedlugo będzie fabuła z nowym miastem i wtedy grindery ułatwiałyby jej przejście :[

Opublikowano

serwer słaby, nie wiem po co kupilem vipa, przejrzalem na oczy po pierwszym evencie, admini zachowanie jak dzieci, event poprawiaja 8 razy

@SPRZEDAM PASSY BO ZOSTALO JESZCZE 30 DNI VIPA! I DOSYC ROZBUDOWANA WYSPA (to nie handel, nie mam gdzie to pisac)

Kasuję, bo pewien admin (Proteza) straszy mnie banem -.-

shoob.png

Opublikowano

serwer słaby, nie wiem po co kupilem vipa, przejrzalem na oczy po pierwszym evencie, admini zachowanie jak dzieci, event poprawiaja 8 razy

@SPRZEDAM PASSY BO ZOSTALO JESZCZE 30 DNI VIPA! I DOSYC ROZBUDOWANA WYSPA (to nie handel, nie mam gdzie to pisac)

No bo tak się robi a nie zostawawia się bubel... I ProTeza napisał, że event się kończy i że zsetuje kamieniem...Po za tym, to jest handel!

461151420292002410470.png
Opublikowano

Już o jego opini nie mówie, ale handel jest niedozwolony... A to, że nie potrafisz zrozumieć, że czasem na serwerze występują problemy techniczne, to nie moja wina. :)

Zachęcam do wejścia na serwer! :)

Opublikowano

Dobra, dzisiaj przez troche czasu uważałem że serwer cokolwiek się poprawił, ale teraz wchodzę, a gracze (Sydnej1401 i PSkk) latają sobie na flyhackach, biegają na speedhackach a admini mają to w dupie...

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...