Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jungle

alexissss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kogo polecicie między Shaco, Udyrem i Amumu ? Oczywiście każdym mam zamiar junglować i mieć dobre ganki. Poproszę i plusy i minusy. Przepraszam jeśli powtarzam temat ale nic nie znalazłem na ten temat, bądź źle szukałem.

Opublikowano

ale na początku pewnie ciężko jest go ogarnąć ?! Jaka jest jego przydatność w Late i TF`ach. Shaco wiadomo że bezużyteczny ale np. amumu świetnie rozpoczyna.

Opublikowano

ale na początku pewnie ciężko jest go ogarnąć ?! Jaka jest jego przydatność w Late i TF`ach. Shaco wiadomo że bezużyteczny ale np. amumu świetnie rozpoczyna.

Udyrem bardzo łatwo się jungluje, jedna lepszych postaci do jungli. Osobiście robię go "pod włosy" i przyjemnie się gra. Jego przydatność w TF nie jest jakaś ogromna, ale jest bo ma aoe dmg z fenixa, jest lepszy 1vs1, ponieważ to fighter. Ponieważ dużo bije i jest wytrzymały bez trudności zabije adc, pusza stun i po zabawie ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

ja ci polecam amumu z twoich wyborów.

-ma aż 3 skille AoE (1 z nich to ulti).

-świetny w gankach (wystarczy puścić stun'a i masz killa lub użyje przynajmniej przeciwnik summoner spell'a)

-szybka jungla

-bardzo przydatny do TF

-można nim na spokojnie wygrać 1 v 2 :) więc muszą na ciebie chodzić we 3 :D

-jeden z najlepszych graczy w LoL'a nim gra :D

a oprócz twoich wyborów to nocturne ci też polecam ma miodzio passyw + jego ulti świetne do ganków (lepsze od amumu).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

A Zed się nada jako nowy champ ? Widziałem póki co na YouTube jeden filmik i wygląda przyjemnie. W sumie lubię często zabijać z wielką szybkością, a on jest raczej zdolny do tego.

Opublikowano

@up Zed, na pierwszy rzut oka będzie dobrym topem lub junglerem. [Mam zamiar go kupić, bo uwielbiam jak wchodzi OP champ, a w dodatku ten jest ninją].

@top

Wiesz, najchętniej bym Ci polecił Shaco.

Plusy :

+ 100% na kryta z Q

+ pasywka <3

+ slow

+ klon (łatwo rozpoznać, jak mamby bufa)

+ pacynki ładnie pomagają nam w junglowaniu jak i w 1vs1

+ %szans na miss z pasywki z E

+ najlepszy system ucieczki w grze (chyba)

Minusy :

- papierek

Opublikowano

Udyr to moc w late game. Ma escape system, stun, styl żółwia jest świetny do life steala, jedynie co martwi to troche słabe tfy.

Opublikowano

Udyr;

• as
  • stun
  • aoe ult
  • lategame
  • mocne ganki
  • łatwa jungla

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...