Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

taki myk na ciekawa gre (szukam sponsora :D )

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra zaczynajmy moj pomysl na serwer to taki aby zombie atakowali ludzi w np. lesie

wcale admini modzi nie musza respic zombie bo znalazlem sposob na automatyczne respienie ich

gra polega na tym aby ludzie rozmawiali przez ts i probowali zwyciezyc z tymi potworami po wygranej oczywiscie by byla wgrywana nowa taka mapka

gdybym mogl sam bym zrobil serwer ale nie bede placic za dedyka serwer nie musi miec 50+ slotow

ta gra napewno miala by duzo graczy i byla by ciekawa oczywiscie zalezy to tez od fabuly ale ja ja moge stworzyc

to teraz tak najwazniejszy jest sponsor :D pozniej poszukamy ok. 10-4 osob do zrobienia takiej mapki

oczywiscie nie musi byc akurat zombie moze byc to cokolwiek

podoba sie pomysl?

Opublikowano

dobra zaczynajmy moj pomysl na serwer to taki aby zombie atakowali ludzi w np. lesie

wcale admini modzi nie musza respic zombie bo znalazlem sposob na automatyczne respienie ich

gra polega na tym aby ludzie rozmawiali przez ts i probowali zwyciezyc z tymi potworami po wygranej oczywiscie by byla wgrywana nowa taka mapka

gdybym mogl sam bym zrobil serwer ale nie bede placic za dedyka serwer nie musi miec 50+ slotow

ta gra napewno miala by duzo graczy i byla by ciekawa oczywiscie zalezy to tez od fabuly ale ja ja moge stworzyc

to teraz tak najwazniejszy jest sponsor :D pozniej poszukamy ok. 10-4 osob do zrobienia takiej mapki

oczywiscie nie musi byc akurat zombie moze byc to cokolwiek

podoba sie pomysl?

Zacznijmy od tego : ) (Nie chce niszczyc twych planow , ale troszke musze :D)

A wiec . Takie Servery To Apocalipsa Zombie i Jest dobrze znana ludzia , wiec sie nie pomyliles z tym ze mogl by byc duzo osob , ale ciekawi mnie fakt , po jakiego chu** ludzie maja spedzac czas na to aby zwyciezyc a pozniej czekac a zostanie zmieniona mapa ? Jest tez mozliwosc ze beda si grysc ludzie z roznym przedzialem wiekowym : ) . Ale wracajac do tematu. Male Szanse : Dlaczego ? Poniewaz :

-Tak Jak mowilem : Glupio Spedzony Czas czyli bijesz , bijesz , wygrywasz i nowa mapa : ) .

-Zero Mozliwosci osiedlenia sie gdyz mapa bedzie resetowana

-"gdybym mogl sam bym zrobil serwer ale nie bede placic za dedyka" - Nie Rozumiem wytlumaczenia . Nie chcesz , nie stac - wytlumacz sie .

- Sponsora nie znajdziesz gdyz : Nie amsz nic gotowe a zaden pacan nie wlozy pieniedzy w błoto .

- 60 + Slot albo nuda , Za malo slotow to za maly Fun :D

- Znam na rynku Sporoooooo serverow tego typu i zaden dobrze nie pracuej (tzn. Malo osob gra , chcoiaz serva maja po 120 slot i sa dobrej marki i dobrze znane)

Streszczajac - Bardzo male Szanse Znalezienia Sponsora oraz zalozenia owego serva

Ale , Zycze powodzenia : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...