Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Talon

kiveno44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja buty na skrocenie albo berki ewentualnie merki na hard cc

Krwiopijec trinity infinity yomumu aniol stroz

Opublikowano

Youmuu można w late zmienić na infinity/Drugie bt, bo aż tak dużo nie daje, jedynie przyspiesza push

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Po butach (tutaj zależy od cb jakie buty wezmiesz na Talona , ale najlepiej 5 , bo to przecież assasin) Brutalizer , potem BT , nexy Yomuu . Co do reszty to opcja pana ProEloGamer3 .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gram Talonem więc powiem co wiem .

1 Najlepiej kup runki pod atak .

2 Skile pod atak (możesz użytkowe jeśli zamierzasz dobić 6 lvl przed przeciwnikiem )

3 Jeśli idziesz na mida to na start długi miesz ( 10 ataku ) + 2 poty

4 Na top-a lub bot-a to buty i poty

Ogólny Build dla mnie to :

Moc trójcy , Czarny Tasak/Widmowe Ostrze Youmuu , Ostrze Nieskończoności , Krwiopijec , Ioniańskie Buty Jasności Umysłu i co chcesz ( Ostrze Nieskończoności , Plemienna Zbroja )

I rada proście o blu bufa i jak najczęściej go noście bo skraca czas odnowienia i regeneruje mane co jest bardzo potrzebne podczas rozgrywki + kompetujcie wszystko po trochu według tego co jest wam potrzebniejsze (np. tłuczek potem blask , wampirzy kostur itp. )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ioniany/Merkurki/Tabi - Czarny Tasak - Krwiopijec - Lodowy Młot - Ostatni Szept - Ga/Infinity

Talona survi to jego mobilnosc to assasyn a nie offtank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...