Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HackShield

Adrian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio dalem sobie spokoj z hackami bo slyszalem ze HS

zostal zmieniony na lepsza wersje i ze wysyla LOGI ! ;]

Predzej czy pozniej i tak kazdy dostanie bana nawet za uzywanie gps-a?

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

jak gram na hackach to tylko na zoombi :P i jeszcze nie mam bana xD ale przed hackami zbanowali mi konto z 46 lvl za nic o.O wiec szystko możliwe :D

Opublikowano

no wiec widzisz ;p nie dostales bana za nic tylko za hacki !

CZytaj ze zrozumieniem xD " przed hackami " czyli przed tym zanim zacząłem używać hacków :))

Opublikowano

Mój kumpel przed laty jeszcze jak był cheapter 1 też dostał bana za nic a wgl nie grał na hackach jest przeciwny temu a jakoś dostał więc są bany za nic. Po prostu pomylili się i tyle.

Drugi mój qumpel z gry kiedyś też dostał bana (jeszcze jak było g1) nie grał na hackach napisał do nich ticketa i dostał golda na 90 dni jak dobrze pamietam miał jakis ponad 60 lvl.

Więc nie mówcie że nie ma banów za nic

Opublikowano

Ty lamo -.- zachecasz aby ludzie nie grali na cheatach. Taki HS byl jeszcze na G1 oni tym nawet sie nie przejmuja bo tego HS mieli zawsze zjebanego. Nie sluchajcie tego lamusa.

// Obraza || areq94pl

Opublikowano

Hack Shield od zawsze wysyłał logi tylko w mniejszym stopniu a teraz to o każdy mały szczegół już problemy robi. Na szczęście jest na to opcja, która blokuje wysyłanie logów :)

Opublikowano

Ty lamo -.- zachecasz aby ludzie nie grali na cheatach. Taki HS byl jeszcze na G1 oni tym nawet sie nie przejmuja bo tego HS mieli zawsze zjebanego. Nie sluchajcie tego lamusa.

Hack Shield od zawsze wysyłał logi tylko w mniejszym stopniu a teraz to o każdy mały szczegół już problemy robi. Na szczęście jest na to opcja, która blokuje wysyłanie logów :)

Wez ty sie cepie jeb*nij w ten pusty leb ! i chwile pomysl za czym cos napiszesz...

Adrenalina jak zablokowac wysylanie logow?

Ale to na 100% uchroni od bana?

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Wygląda to tak, jakbyś napisał cepie do adrenaliny później pytając się go o blokade wysylania logów.

Szansa na bana jest zawsze, używasz czy też nie, support warrocka jest jedną, wielką zagadką.

Opublikowano

Adrenalina myślisz, że HS używa jeszcze ten prymitywny sposób?

Najczęstsze bany dają gdy ktoś napisze do supportu i da screena.

Ew. jak ma chamsa i gm jest w pokoju, patrzy jak typek gra i widzi jak ludzie nie potrafią korzystać z chamsa i ban.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Do kogo tak sie odzywasz Ty impotencie umysłowy ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...