Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gta 3 wylacza sie! lg gt 540

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SieSiema posiadam lg gt 540 android 2.3.7 cyanogen kelner 32 swap 256mb oraz oc 825 mhz i mianowicie gra mi sie wylacza gdy zaakceptuje licencje eula i w powiadomieniach uruchomie gre to jest przez chwile czarny ekran i wywala mnie do pulpitu podkreslam ze.jest to wersja 1.0 + sd ultimate performerce oraz posiadam chainfire 3d wiec pytam w czym tkwi problem?

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

a zastanowiłeś się czy jest sens w ogóle to instalować?

Nawet gdybyś uruchomił to będzie lagować niemiłosiernie.

A co do tematu, GTA oryginalne?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

haha ale dekiel ty się ciesz, że na takim złomie to się w ogóle włącza. Nawet jak ci się uda ją włączyć to i tak gra będzie nie grywalna.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

nie ma z czego sie smiac lecz odpalalem juz ta gre na tym samym sprzecie i sie tylko na poczatku gry lagowalo ale jak juz tak sie grqalo 5 min to juz szlo jak szalone

Opublikowano

Nawet nie ma co próbować. U mnie na procku 900mhz i Swapie 512 było ok 5-10 FPS. A co do twojego problemu, to przytrzymaj Home po akceptacji i kliknij GTA3.

W przypadku instalacji aplikacji z .apk jest to całkiem normalne.

A może z .exe mają się uruchomić ? -.-

Opublikowano

No robie dobrze akceptuje licencje potem przy info pobierania dodatkowych plikow back nastepnie home i w powiadomieniach klikam gta 3

Opublikowano

Moment... ty pobierałeś pliki z apki ? Albo sobie naprawdę odpuść, albo pobierz z 4pda.ru, masz tam wersję SPECJALNIE pod GT540.

Opublikowano

Szukaj na forach moze ktos opisal jak dokladnie odpalic gta 3 na tym telefonie.

Ja pamietam ze mi nigdy nie udalo sie na swifcie odpalic gta 3, nawet z jadrem 32.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...