Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Zakupić?

SuabY™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Otóż, mam do dyspozycji, jakieś... 40/50 zł do wykupienia sobie ok... 21000 tys. fundsów.

Już wiem na pewno, że kupię sobie Zestaw Kirilenki i tutaj pytanie - Jaką wziąść best giwerę, w cenie 7000/8000 fundsów. Myślałem nad Najemniczym AK-74, ze względu na lunetę, niezłą szybkostrzelność i granatnik z tego co wiem. Myślałem też, czy może jednak nie kupić Kradzionego M16, czy Bojownika National.

Piszcie!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

jeżeli jesteś soliderem to zdecydowanie radze ci kupić tańsza a równie dobrą super ratunek rudolfa/super maszyna do pisania Tomka to są najlepsze bronie na soldka <3 możesz sobie również kupić maszynówke na długi albo pistolet na daleki :D

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Powiem ci, że testowałem maszyne do pisania tomka i rudolfika, ale jednak w porównaniu jak mój kolega cisnął na AK47 i M16, to było w zasadzie nic.

Specjalnie mam własnie zamiar kupić którąś z tych broni, bo mam taką możliwość, a za pewien czas, znowu ją będę miał więc nie oszczędzam ;-). Oczywiście każdą broń i item kupuje na zawsze ;-)

Tak więc, walić i pisać dalej! : Najemnicze Ak-74 / Bojownik National / Kradzione M16, lub w ogóle przeniesienie na Royalsów - Zestaw Haggarda i Najemnicze M16 / M16 / M16 1. klasy?

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

polecam m16-203 lub bojownik national/rojal (to to samo) chyba zobacz sobie filmiki na których tym kokszą jedyny minus a zarazem plus jest fakt że strzela się tym po3 naboje(trzeba klikać 12 razy na cały magazynek). sama broń koksi z szybkostrzelności moim zdaniem to najlepsza broń dla soldka na krótki-średni dystans .a na długi super givere grega nie kupuj m16 1klasy bo ta luneta jest słaba .a za reszte poczekaj troszke na oferty dnia albo kup klucze bo znich fajne itemki dropią.

Opublikowano

Powiadasz? No, spoko. dzięki. Nie jestem sympatykiem broni kilkustrzałowych, żeby męczyć się z klikaniem tego non-stop jak to w M16A3 bodajże jest, oczywiście mówie tu o prawdziwym.

M16 jeśli już, to kupie kradzione, bo jednak zdecydowałem się w 100% na National'a Ze względu na Zestaw Kirilenki. Tak więc, sądzę że szczelę sobie Kradzione M16 do krótkiego / średniego dystansu. Mam też chrapkę na Najemniczy AK-74, ze względu na tą samą cenę, dobre koszenie, niezłą szybkostrzelność i mały, jak dotąd zauważyłem rozrzut przy większym zasięgu. I teraz mam tu ostatnie Pytanie. Kradzione M16 czy Najemniczy AK-74.

PS. Ten Najemniczy AK, ma tak jak Najemnik M16, podwieszany Granatnik? czy niestety ten Bagnecik go zastąpia, no i czy ten bagnecik w ogóle coś daje?

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Powiem ci, że testowałem maszyne do pisania tomka i rudolfika, ale jednak w porównaniu jak mój kolega cisnął na AK47 i M16, to było w zasadzie nic.

Żeby się nie w dawać w kłótnie:

smgsrplus.jpg

smgbc2.jpg

Bronie typu M16/PKM, etc. to odpowiedniki Super/Uber. Kolejny znawca...

y526IOx.jpg

Opublikowano

Kolego, ja w żadnym wypadku, nie napisałem, że jestem znawcą. Dzięki, za udostępnienie foty, która naprostowała mi co nieco.

Zdecydowałem się, na co wydam.

Jeżeli ktoś chce, komuś się to przyda :

1. Cwaniacki Zestaw Kirilenki

2. Uber Ratunek Rudolfa & Najemniczy AK74.

Dzięki wszystkim serdecznie za pomoc. Temat można zamknąć! Jeszcze raz dziękuję. :-)

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Aa, jeszcze tu pytanie. Czy Najemniczy AK, ma tak jak Najemnik M16 Granatnik?

@UP Owszem, na dalsze cele jest dobry, testowałem i DMG nie są tragiczne, a wręcz przyzwoite.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Nie.

Odnośnie tej broni na daleki dystans - zadaje 5~9 obrażeń na daleki dystans. Posiada 35 pocisków w magazynku. Trafiając 20 pocisków (chociaż napewno wejdzie więcej), po 7 obrażeń (średnia mini i max dmg) wychodzi przyzwoite 140 dmg.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Pooglądałem trochę filmików na necie i tu mam do was ostatnie już pytanie (Tak sądzę :D).

Która broń ma większą szybkostrzelnośc? AK74 czy M16 - Oczywiście mówie tu o normalnych, a nie z Lunetą, czy pierwszej klasy.

Piszcie, bo się waham!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

najemnicze ak-75/najemnicze m-16 są słabe ;/ jeżeli już chcesz smg na daleki dystans to polecam super śliską giwere grega (sorry ale dla nationali nie wiem jak się nazywa :( ) jest bardzo dobra na daleki (jakby co to jest to samo elite m-16 1 klasy)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

battlerifle i bojowniki to nie to samo!! Jełopy nie gadakcie głupot :x Bojownik jeden strzał na jeden klik, a battlerifle 3strzały na jeden klik. Jak mnie tacy idioci wkurzają experciki wielkie

Opublikowano

@UP Cóż, a mnie wkurza i zamartwia intelekt takich ludzi. Gdybyś chociaż wykazał chęć, do spojrzenia na to co pisaliśmy, jeśli chcesz hejtować...

Napisane było że po 1. Nie kupuję 3 strzałowego rifle'a, bo mi to nie odpowiada i z góry narzuciłem, że tego nie chcę, więc po cholere wyskakujesz z takim argumentem?

polecam m16-203 lub bojownik national/rojal (to to samo) chyba zobacz sobie filmiki na których tym kokszą jedyny minus a zarazem plus jest fakt że strzela się tym po3 naboje(trzeba klikać 12 razy na cały magazynek). sama broń koksi z szybkostrzelności moim zdaniem to najlepsza broń dla soldka na krótki-średni dystans.

Odniósł się tu kolega, do M16, które jest kilku sztrzelne, a co do Bojowników, miałem sobię zobaczyć na YT (Kolego, Kur*a... To najprostszy polski jest! Kontekst zdania!)

Więc, nie będę się już tu produkował i tracił cenne sekundy i minuty, które muszę wyczeprać na napisanie tego, żeby uświadomić takiego... delikwenta, że "W dupie był, gówno widział".

Dziękuję, Dobranoc.

WNOSZĘ o zamknięcie tematu, ze względu na bezsensowne posty, ludzi takich jak kolega @UP, z czego znając życie zaraz zrobi się wielka kłótnia i ciśnięcie po sobie.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Przeczytałem tak jak mi powiedziałes i jestem rozbawiony xD Nawiązując do tematu to bronie scoped to najsłabsze bronie. W przyszłosci dokup sobie lr pistola, poniewaz jest to najlepsza bron daleko/srednio dystansowa. Posiadam bojownika i rowniez polecam jako bron na kazdy dystans. Bron ma bardzo duzy dmg i 0rozrzutu czyli celna jak pistol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...