Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Klient

Szczepan14789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem i zainstalowałem combatarms nie ze strony bo nie moglem na nią wejść i podczas uruchamiania pojawia się błądb_d.png

A strony nie mogę otworzyć jedyne co to przez breakbrowser.com

Jak to można wyeliminować- usunąłem cookies wyczyściłem historię patrzyłem na GoogleChrome MozillaFirefox IE i nigdzie nie da się tego otworzyć wyłączyłem firewalla antywirusa usunąłem wyczyściłem plik C:/windows/system32/drivers/etc/hosts i nic nie pomaga strona amerykańska działa . Co można jeszcze zrobić żeby to działało.

Life is too important to be taken seriously ~ Oskar Wilde

Opublikowano

Niestety 1 i 2 nie pomaga gdyż ten problem występuje już od tygodnia i 3 też zawiódł. Ciekawi mnie to że strona nie działa na komputerze na dynamicznym IP a na telefonie z tym samym IP strona działa bez zarzutów. Widocznie coś blokuje dostęp na moim komputerze. A próbowałem wielu rozwiązań i nadal szukam antidotum. Co jeszcze można zrobić ?

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć CyberGhost'a i zmień nim IP, zobacz czy CA pójdzie. Jak pójdzie odinstaluj Cyber'a i odpal CA.

Opublikowano

Hmm... Zresetuj połączenie z netem, jak masz modem przywróć go do ustawień fabrycznych. Coś ci musi blokować połączenie z serverem Nexon'a. Jak zmieniłeś IP Cyberghost'em i zmieniłeś nim IP CA ruszyło?

Opublikowano

Po zmianie IP nic się nie "zmieniło" nadal wywalał błąd i strona nie odpowiadała ale przywrócę ustawienia fabryczne i zobacze czy coś da

Opublikowano

reinstal(który wykonuje po raz enty) nic nie da gdyż nie mam połączenia ze stroną combatarms.nexoneu.com nigdy się z takim czymś nie spotkałem

A ustawienia fabrycznie nie pomagają, Jedyne co mnie dziwi to, żę po zmianie ip w przeglądarce http://www.ipchanging.com/ strona się ładuje. Czyli jedyną winą jest IP które mam z Neostrady i jest ono zmienne gdy tylko zresetuję router, a w ustawieniach routera mam "Use Dynamic IP" więc dlaczego zmienione IP przez strone działa a normalnie przez reset nie ?

Opublikowano

Używałem avast ale go odinstalowalem bo gdy używałem eset to takiego problemu nie było. lecz to nic nie dało i aktualnie nie mam żadnego.

Opublikowano

Niestety nic nie dało.A jest taka możliwość że router nie zmnienia IP tylko ma ustalone własne ? Oczywiście w ustawieniach mam oznaczone żeby używał dynamicznego IP

@EDIT: Jak używałem ghosta to wystarczy że pojawi się "jesteś anonimowy" czy trzeba gdzieś indziej to zmienić ?

Opublikowano
A jest taka możliwość że router nie zmnienia IP tylko ma ustalone własne ? Oczywiście w ustawieniach mam oznaczone żeby używał dynamicznego IP

Nie wiem, ale spróbuj odznaczyć to i zobacz czy CA pójdzie dalej.

Opublikowano

Niestety nie. Ale w ustawieniach połączenia z internetem w komputerze pisze Ip inne niż w przeglądarce. Jak to zmienić

Opublikowano

Odświeżam. Mam dostęp do strony z poziomu przeglądarki lecz ciągle występuje ten błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...