Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack na privy

xziolox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Na mpc był temat trade hack na privy i każdy pisał że działa + ze skanem było

Wiem że na Globalu nie ma TH . Ale na trade hack na privy i hamaczi są ale ja potrzebuję bo chcę kumpla wkurzyć ;]

Dam +

Opublikowano

A może ktoś ma link do takiego hacka . Wiem że autor tego może nie udostępni ale może będą wyjątki / ?:?D

Opublikowano

A może ktoś ma link do takiego hacka . Wiem że autor tego może nie udostępni ale może będą wyjątki / ?:?D

Tradehack już od dawna nie istnieje.

http://www.mpcforum.pl/topic/739420-faq-najczciej-zadawane-pytania-w-dziale-hacki-boty-bugi/

Punkt 1

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dobra może nie instnieje ale w przyszłosci to nawet Yang hack i trade hack będą działać:D

Opublikowano

Ja Próbowałem kilkadziesiąt hack'ów i gówno (włącznie z trade hack'iem) nie pobierajcie z chomikuj ja raz miałem takie coś że ściągnołem hacka i zainstalowałem a po chwili był komunikat że dysk c został usunięty i był naturalnie Blue Screen okazało sie że to żart ale i tak od tamtej pory nie ściagam z chomikuj !!!!!! :rolleyes:

Opublikowano

W przyszlosci? Ciekawe, nie ma i narazie napewno nie bedzie Trade Hacka czy yang Hacka i nie pobierajcie nigdzie czegos niby takiego bo to najczesciej keyloggery

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Trade Hack jest to namawianie graczy i pokusa aby ściągneli zeby mieli Eq, wszelkie filmiki są udawane ze względu iz gracze wymieniaja sie w tym samym czasie, po filmiku i tak odda.. Nie ściągajcie same problemy :P

Opublikowano

Trade Hack istnieje pomyślcie sami jeżeli my mamy kamer moda gdy piszemy na szepcie to niema odstępu pomiędzy dwukropkiem a godziną inni gracze też to widzą tak samo jest z WH jeśli my go mamy to na innych graczy to także oddziałuje więc gdy my mamy przerobionego metina np handel to tak samo będzie oddziałowo na innych graczy.
Możecie się zapytać to czemu ten hack nie jest udostępniany czemu go nigdzie niema bo gdyby połowa metina miała trade hacka to ta gra niemiła by już sensu. Każdy by wychodził z serwa bo ktoś go okradł i ta gra przestała by istnieć.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że niby trade hacka nie ma, ale wiem że nadal jest, może nie działa ale jest na hamachi, może ktoś na hosta dać? Dam +

Opublikowano

Ten hack istnieje lecz nikt Ci go nie udostępni bo pomyśl sobie co by zrobiła armia gimbusów z serwerami?
Znałem kilku ludzi co go miało ale sprzedawali za dolary ;D

Opublikowano

Oczywiście że jest coś takiego jak TH czy YH Ale to są programy tworzone przez na prawdę utalentowanych profesjonalistów A oni takich programów za darmo nie puszczą w internet bo nie mają po co Najzwyczajniej w świecie je sprzedają ale domyślam się ze są drogie. Prawda jest taka ze piki serwerowe cały czas są udoskonalane więc najprościej ująć to wszystko tak: 

Hacki są były i będą ale nie dla nas, zwykłych graczy 

(jeśli ktoś by puścił TH&YH w internety to serwery by w ciągu kilku godzin miały już zabezpieczenia na te haki) 

:P

Opublikowano

th kiedys bylo . ale to przez chwile . latwo go zabezpieczyc a poza tym jakby ktos to zrobil to by raczej nie udostepnil.. Pozdrawiam

Opublikowano

A ja mam TH :)

Na privy ;p napisz pw to ci podam.albo wysle...

52 posty prędzej ja zostane księdzem niż on Ci wyśle TradeHacka.

Dostaniesz keyloggera - ostrzegam.

Legenda
Opublikowano

Jeśli ktoś ma TradeHacka, nie ważne na jakie pliki to niech szepnie pw ;p

Pkt 1 FAQ:

1) Szukam Yang Hacka lub Trade Hacka.
Hacki dostarczające Yang czy automatycznie zabierające itemy na handlu nie istnieją.

Tutaj masz przykładowy temat i możesz zobaczyć jakie były odpowiedzi ludzi:

http://www.mpcforum.pl/topic/215108-tut-trade-hack-pod-serwery-hamachi/

Ogółem nie pobieraj TH, ponieważ w 99% wirusy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Może bym pobrał, ale ktoś by musiał mi pokazać, że to działa np. ja coś pokaże ktoś to mi ukradnie to wtedy spoko ^^ nadal akutalne jak ktoś ma to PW, dogadamy sie ^^

TH nie istnieje. Ja Ci podałem przykład tematu, z którego mogłeś wywnioskować parę rzeczy. A jeżeli TH istnieje to po pierwsze nie znajdziesz osoby, która go ma i ewentualnie mogła by Ci go sprzedać, a tym bardziej nie zgłosi się do Ciebie na pw bo po co? Nie wierzę, że jesteś zaoferować sakramenckie pieniądze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tradehack istnieje wystarczy dobry programista i po sprawie. Skrypt na złamanie zabezpieczeń i wykonanie całego procesu na handlu. Tylko oczywiście tacy robią projekty tylko i wyłącznie dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...