Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Internet jaki?

zapas25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam internet radiowy z kol-net 3mb i upload 512kb/s . Internet jest ok ale ping gdy gram w lola skacze od 130-2500 . Jaki inny inteernet polecacie do grania w lola?:)

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zwykły internet ADSL (Komputer) lub Wi-Fi poprzez Router (Laptop), najzwyczajniejszy 1MB i max ping jaki osiągniesz to prawdopodobnie ok. ~35

Opublikowano

Radiówka sama w sobie jest dobra, niewiele gorsza od internetu po kablu. Niestety, to operatorzy mają, za przeproszeniem, w dupie swoich klientów i nie dbają o jakość łącza. Sam mam taką sytuację (internet "raxel").

;)

Opublikowano

Mam internet bezprzewodowy (radiowy) .Mam tez router ale nie lacze sie czesto . ping mam taki nawet na stac.pc .

Bartezo a dzwoniles moze do nich ?:) bo ja nie

Zapomnialem jeszcze napisac ze ping mam taki od 3 tyg a gram w lola juz 4 mce

Opublikowano

Mój kolega na lekcji grał na internecie z Play i ping ok 60. Rozgrywke prowadziliśmy normlanie bez problemu :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Syf w komputerze i tyle. Po wylaczaj zbędne aplikacjie itp. W msconfig z automatycznego uruchamiania też wyłacz nie potrzebne rzeczy.

Póxniej na przeczyszczenie jakiegoś noda, czy też innego antywirusa. A na zakończenie Defragmentacja oraz cclener

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

KOmpa czyscilem od wewnatrz i cclearnerem tez , to chyba przez neta , Ale w poscie nie chodzi mi o KOmputer , tylko jaki internet polacacie ; d do gry w lola

Opublikowano

Zalezy w jakim regionie polski mieszkasz, i do jakiego internetu masz dostęp w swojej okolicy.

Opublikowano

Bosze to jest forum o grze W Lola a nie jaki wybrać internet radiowy kablowy czy bezprzewodowy od tego masz inne fora tam się spytaj dlaczego po co i inne takie .

Tu pomagamy na tematy związane z lolem a nie z internetem -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...