Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]wyprzedaż funds - pytania oraz małe obliczenia ;)

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

pierwsze pytanie czy promocja http://www.battlefieldheroes.com/pl/forum/showthread.php?tid=383731 zadziała z pekao 24?

Drugie: Załóżmy ze chciałbym wziąć to za 25 zł bonus jest 10%. Czy bonus na taką kwotę jest ok? Czy czasami dają lepsza promocje na battlefundsy?

Trzecie: Czy ktoś by mi mógł wyliczyć, zresztą może dam edita i sam spróbuje z samych 25% obliczyć ile by mnie kosztowało porządne EQ na soldiera. Czyli przede wszystkim albo ak74 albo uber ratunek rudolfa z znizką 25% lub większą bo bez zniżek się totalnie nie opłaca.

Oraz tutaj mam dalej dylemat: uber smg na daleki albo ta broń smg droższa jakaś też na daleki, albo po prostu tak jak googlus mówi ubera faworyta geharta albo coś na wzór beczkomanii ale dla nationals? To jest chyba kruszarka coena? Albo po prostu beczkomoani nie sprzedają więc może być uber faworyt geharta.

No i ostatnia w sumie chyba mało ważna rzecz: STALOWY GRanat ręczny.

W sumie soldek ma granaty ze skila, a czasami trafia się mapa większa gdzie przyda się w sumie dynamit ale to już do dyskusji. Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi. Mama nadzieję, że odpowiecie jeszcze dzisiaj.

Opublikowano

1.Polecam zamiast karty, przelewu użyć kuponów PaySafeCard. Dowiesz się więcej na ich stronie. Jest to po prostu bardziej wygodne.

2. Czasem jest po 20%. O ile dobrze pamiętam w sierpniu albo wrześniu (początek,weekend) było tak. Jednak 10% to dość sporo jednak zależy ile kupujesz.

3. Strój: 10k, 2 bronie (licząc jedna 8 druga 4-zawsze obliczam sobie w dużym zaokrągleniu, żeby mi później nie zabrakło F), granatnik 3,5 to razem ok. 25k liczmy, że bd zniżka to ok. 20k za to wszystko.]

Jeżeli nie potrzebujesz stroju/masz to wyjdzie to ok. 12k to te 1,2k masz na coś :)) chyba, że wolisz granat to on jest za 600 (-25%) to wyjdzie ok. 9k

Jeżeli mam cele oko i rekę :D to bierz śmiało pistola jednak ja gram tak: AK 74+Uber Ratunek+Granatnik (National) i M16+Super Maszyna do Pisania Tomka+Granatnik (Royal). Dobierz bronie, które odpowiadają twojemu stylowi gry. Niektórzy kampią się na pagórklach i cisną z wolnych pistoletów maszynowych juedni idą na 1. linie ognia z broniami na krótki. Prawie każda broń ma swój tańszy odpowiednik.

Opublikowano

1.Polecam zamiast karty, przelewu użyć kuponów PaySafeCard. Dowiesz się więcej na ich stronie. Jest to po prostu bardziej wygodne.

dlaczeog uważasz ze paysafe card jest wygodniejszy skoro przelew to po prostu logujesz się na konto i płacisz. A paysafe card to nie dość ze nie dostaniemy tyle funds na ile zaslugujemy to jeszcze musimy isc do sklepu ;

nawet jeśli idziesz na 1 front to ja bym brał jako druga albo smg na daleki albo pistol na daleki bo bez przesady, te dwie na krótki to sprawdzą się tylko na małych mapkach ;p

Opublikowano

@Up jezeli ktoś nie ma konta to najlepszym rozwiązaniem bedzie PSC ; o

ja na wydałem 50k fundsów i nawet się porządnie nie wyposażyłem xD

A na cała tę gre wydałem ponad 500zł a i tak w nia nie gram zbyt często ;__;

OndteAw.png
Opublikowano

@up ale mówimy o mnie ;D

To widocznie byłeś noob i wydałeś wszystko na ubrania albo mówisz o wyposażeniu czterech postaci.

Takiemu człowiekowi jak mi wystarczą 3 bronie. uber ratunek rudolfa/ak74, uber faworyt geharta, stalowy granat ręczny i to będzie dobre wyposażenie, myślę, że zmieszczę się za 25 zł :)

Opublikowano

@Up jezeli ktoś nie ma konta to najlepszym rozwiązaniem bedzie PSC ; o

ja na wydałem 50k fundsów i nawet się porządnie nie wyposażyłem xD

A na cała tę gre wydałem ponad 500zł a i tak w nia nie gram zbyt często ;__;

Dasz coś Fundsów ?:DD

Opublikowano

Keniger przyszło mi coś jeszcze do głowy paysafe card to na serio nie jest super rozwiązanie można powiedzieć na każdą kwotę. Bo przecież nie ma takiego psc za 25zł (jeszcze) może kiedyś taki wprowadzą ale jak na razie jest 20 ileś tam i ileś tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...