Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tibia 8.6

Pyy

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam, mam pytanie gdzie w śilniku snowz thyranic 3.1 pod itbie 8.6 jest folder players czy podobny że mogę edytowac nazwe moją gm itp i acc manager numer i haslo jakie jest

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Może się myle ale z tego co wiem pod tibie 8.6 to zazwyczaj są silniki SQL i trzeba wejść w phpmyadmin żeby dać sobie GM, zmienic passy.. i te inne rzeczy..

Więc nie ma folderu Players

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnosnie Number Account i passworda pomocy proszę będom :rolleyes: ++++++++ Nie spamować mi z błędami Dziękuje z góry :D...

Czejść ma ktoś gg poczebne mi mam spr podam wam mój na wrazie czego 45580493 o to mój będze masa + za dorbe odpowiedzi thx

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie Number Account i passworda pomocy proszę będom :rolleyes: ++++++++ Nie spamować mi z błędami Dziękuje z góry :D...

Czejść ma ktoś gg poczebne mi mam spr podam wam mój na wrazie czego 45580493 o to mój będze masa + za dorbe odpowiedzi thx

Nie dosc ze piszesz prawie nie zrozumiale to odkopujesz stary temat ,wbijasz sie nie w swoj temat.

Masz problem napsiz nowy temat.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...