Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] WorldGameHacks.net

Minetaur99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy na serio worldgamehacks oferuje dobre hacki czy już zostały one po blokowane

Chcę se ściągnąć tego hacka ze względu na to co się dzisiaj stało otóż założyłem pokój i było 6 osób w tym ja i 2 hackerów no dobra gra się rozpoczyna patrze a nagle wszystkich wywaliło tylko nie mnie i hackerów więc patrze na czat co to za spam i widzę

[GM]nick

I myślę że GM lv wbija więc to zostawiam ale po ok 10 min gry kiedy spam nie ustępuje jeden ginie i potem drugi i koniec rozgrywki

:D

Opublikowano

Dobre ma funkcje zarazem z Gameanarchy, ale to nie jest to co kiedyś. Połowa z lepszych rzeczy jest spatchowana i nie działa.

Opublikowano

W GameAnarchy jest spatchowany LifeTaker i Weapon Spawner i teraz nie warto nawet tego hacka kupować.

A w WGH robi się [GM] przed nickiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co wyjdą nowe hacki to zaraz znowu jest spatchowany, to nie to co kiedyś... Co nie oznacza, że WGH jest złe :> Są to dobre hacki ale co chwile trzeba ściągać jakiś nowy.

Opublikowano

Hack, może i ma takie same funkcję ja GameAnarchy ale ma brzydkie menu.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...