Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co celować soldierem, zarówno smg jak i pistoletem oraz dyskusja na temat broni na soldka ;D

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pierwsze pytanie - w co celować soldierem? W brzuch/klatkę piersiową?

2. Teraz podam u national o co mi chodzi: Czy uber kommandant zadaje więcej dmg na średni dystans niż uber ratunek rudolfa? nawet jeśli zadaje więcej to czy nie więcej (przez szybkostrzelność) zada nam uber ratunek rudolfa ;D?

3. Czy aby na pewno lepszy jest pistolet na bardzo daleki zasięg niż smg na daleki zasięg? Praktycznie na razie sprawdzałem już uber faworyt geharta i faworyt geharta i tak średnio jestem zadowolony. Może jednak smg by było lepsze?

4. Jaką macie czułość kursora w grze? 1.0 czy 0? Ja jak jestem w systemie to na luzie sobie jeżdzę na 16000dpi ale w grze muszę zmniejszać na minimum czyli chyba 400 dpi xD a i tak nawet szybko porusza ;)

5. Coś do googlusa albo do innych: Jak według was powinny wyglądać moje skille na 20 poziomie soldiera?

Opublikowano

W ciało zasadniczo w klate

2. Więcej rudolf ale i tak zasadniczo ciężko złapać średni dystans więc ja bym brał rudolfa

3. Nie ma porównania jak wejdziesz w wprawę z pistolem kładzie smg na 100% . Potrzeba lepszego aima. Z smg nie opłaca się grać. Nawet a BB (płonące) słabo bo każdy ma gacie z clawa

4.daj sobie 2 i 1600 DPI szybko ale przyzwyczaisz się i masz lepszą reakcje ale jak to z dpi do własnego wyboru. Ja gram tak jak napisałem i jest dobrze, na początku było ciężko :).

5. Skille

Nr1

CM 5

BS 5

BB 1

Nr2

CM 5

BS 5

GS 1

Nr 3

CM 5

BS 5

6th 1

Zasadniczo bazuj na CM (leczenie) i BS (miażdżące ) i ostatni punkt do wyboru.

Liczę na lajk.

Pytania? Wal śmiało.

Opublikowano

Pytanie: Na jakiej ty rozdzielczości grasz?? Ja mam serio czułość chyba na 1. I na 400 dpi mi się gra dobrze. nawet jak mam 1.0 a 1600 dpi to jest to strasznie szybkie więc nie wiem co ty masz za dziwnego bfha albo rozdzielczość.

Drugie: Po co blasting strike na maksa?

Trzecie: Nie każdy ma gacie, widzę to choćby po grach, a po drugie: podobno te plonące pociski zadają i tak trochę dmg nawet jeśli nie podpalą kogoś.

No ale spróbuję zagrać tym twoim buildem...

Opublikowano

Pytanie: 1680x1050. Jak mówiłem, to już zależy od ciebie, wiem szybko ale mi się dobrze gra.

Polecam 2 w grze i 800-1200 dpi.

Drugie: Witam początkującego solda który uważa, że BB czy GS jest lepsze od BS.

BS to najważniejszy skill po CM bez niego czołg cię zabije tak to odpychasz i uciekasz. Jak dobrze użyjesz to zadasz 50-100 dmg o ścianę. Także na bliski dystans gunner cię zabije. Odpychasz i dobjasz z pistola a on na daleki nic nie zrobi. A atakujący manndo z nożami ? Odpychasz i zabijasz z łatwością. Na 30 levelu build cm 5 bs 5 bb 1 6th 1 4 gs. Na 20 levelu polecam 1 build .

Trzecie 80% ma gacie a i tak bez nich BB gówno robi, przydaje się tylko na 1 poziom aby ktoś użył plastra czy gunner włączył tarczę, czy nawet odznaczanie komandosów. Tyle zastosowań.

Liczę na lubię to.

Pytania? Wal śmiało :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...