Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Droga do zawodowstwa w trzecim sezonie

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://competitive.eune.leagueoflegends.com/pl/article/droga-do-zawodowstwa-w-trzecim-sezonie 

Jak dla mnie to zarąbisty pomysł . Wreszcie nawet zwykli gracze co grają z kolegami 4fun będą mogli zawalczyć o tytuł mistrza sezonu 3 . GJ Riot

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie zrozumiałem, zrozumiałem że zostanie zaproszonych 16 najlepszych drużyn z easta i westa, a jak można by się zapisać?

<>

Opublikowano

Jeszcze nie mozna,aczkolwiek podoba mi sie ze wszystko finansuja,nawet Ci ktorzy maja problemy finansowe beda mogli sobie pojechac na finaly

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

Nie zrozumiałem, zrozumiałem że zostanie zaproszonych 16 najlepszych drużyn z easta i westa, a jak można by się zapisać?

To działa tak, że musicie grać teamowe rankedy i 16 pierwszych teamów w topce zostanie zaproszonych. Potem są dalsze kwalifikacje.

Opublikowano

To działa tak, że musicie grać teamowe rankedy i 16 pierwszych teamów w topce zostanie zaproszonych. Potem są dalsze kwalifikacje.

Kiki by was teraz wycarrował.. ^^

Opublikowano

No fajnie fajnie :) Może wreszcie jakiś Polski team będzie miał szanse powalczyć :) Ba może nie tylko jeden :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

No dokładnie, złożyć team z doświadczonych graczy pograć do tego grudnia i jechać na mistrzostwa i kto wie, może z M5 się zmierzyć :) dla nie jednego pewnie to marzenie :P

wobqx.jpg
Opublikowano

ale to nie powinno się jarać tylko ich pokonać ;D

Tak btw. Propos rankingu solo/duo. Przejście jest 6 listopada. Mam 974 elo. Myślicie że dobić jeszcze ileś elo? powiedzmy nawet 1200 jak by się udało?

Jestem na east, więc jak ktoś może to proszę o pomoc ;D Mogę grać w sumie wszystkim.

Opublikowano

Pomysl fajny ale zauwazcie ze teraz wiekszosc dzieci zalozy team bo chca byc pro, dobrze dla ogarnietych teamow ale jak bd trol team vs troll team to zawsze ktos wygra i bd troll na wyzszym elo. Ale zawsze lepiej dla solo q

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

jowe jesteś trzeźwy? Skoro będą trollowskie teamy tym lepiej dla nas bo będziemy wygrywać i mamy większe szanse na wygrania z tymi naszymi prosami znanymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...