Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Premium M2bob - czy mi sie zwróci?

Nowak190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowilem kupic premium M2bob za 5 euro, ale okazalo sie ze juz nie mozna. 20zl nie wydawalomi sie zbyt wielkim kosztem wiec chcialem kupic, teraz jestem w kropce bo najtansze premium jest za 10euro.

Moje pytanie brzmi czy jest sens w wydawaniu tych 40zl? Czy duzo zmienia opcja premium, slyszalem ze AutoPickUp dziala jak DropHack? Co wy o tym sadzicie?

Jest szansa ze mi sie zwróci np. ze sprzedazy Yang na allegro?

Bylbym wdzieczny za np. jakis filmik ktory pokazuje jak dziala FarmBot, AutoPickUp itp...

Z góry dzieki za pomoc, daje Like'i

:)

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

I tak juz koncze gre, chodzi mi o to zeby jakos zarobic :D

Sprzedam Yangi ze starego konta i kupie. I tak wyjde na + bo jeszcze konto sprzedam :P

Opublikowano

40 złotych z pewnością zwróci Ci się i to z nawiązką. Sprzedając yang - na pewno, ale oprócz tego zrobienie kilku kont i wyexpienie ich do np. 50 poziomu to żaden problem. Sprzedanie ich to również nie jest kłopot.

Opublikowano

40 złotych z pewnością zwróci Ci się i to z nawiązką. Sprzedając yang - na pewno, ale oprócz tego zrobienie kilku kont i wyexpienie ich do np. 50 poziomu to żaden problem. Sprzedanie ich to również nie jest kłopot.

A co jest z tym AutoPickUpem? czytalem gdzies twoj komentarz w ktorym o tym pisales ale nie moge znalesc... On zbiera itemy z wiekszej odleglosci i w dodatku dziala jak DropHack?

Opublikowano

Tak - w M2bob premium jest możliwe podnoszenie itemów z większej odległości i rzeczywiście - działa jak DropHack.

1.Musze byc w PT czy to dziala samo z siebie?

2. Zeby wykupic premium za 10 euro musze kupic karte za 40 czy za 50 zl?

Opublikowano

Dzieki, nie wiedzialem bo nawet nie wiem co to sa za karty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...