Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt] Procesor

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem procesora Intel? Core?2 Quad Procesor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) na allegro czy może warto poczekać do przyszłego roku i złożyć sobie kompa z nowym procesorem od intela.

Opublikowano

Dlaczego? Ja mam dla ciebie lepszy plan :> Poczekaj na premierę FXów Vishera od AMD.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Po pierwsze poczekaj. Po drugie dlaczego intel? Amd też ma dobre procesory.

Od samego początku mam intela i jestem z niego zadowolony :D

A wracając do tematu mam nadal dylemat kupić czy poczekać.

Opublikowano

Tak jak mówi TheProcekAMD, poczekaj na premierę FXów od AMD, bo wcale nie będą drogie a wydajniejsze od twojego intela.

Chyba lepiej poczekać trochę czasu niż kupić i mieć przez parę lat gorszy podzespół ; )

Poza tym w tym przedziale cenowym tylko AMD :)

Opublikowano

Nie że jestem fanem INTELA, osobiście wolę AMD, ale AMD w cenie i wydajności INTELA żre 2x więcej prądu :P

Vishery już nie żrą tyle prądu ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie że jestem fanem INTELA, osobiście wolę AMD, ale AMD w cenie i wydajności INTELA żre 2x więcej prądu :P

Pokaż mi CPU Intela który ma świetny stosunek wydajność/cena. i3 IB za prawie 600zł?(już 4300 za 350zł biję go) czy może 3570k za 900zł?

Opublikowano

Wiadomo kiedy te FX-4300 będą w sklepach? Pisałem maila do jednego sklepu z sprzętem PC to mi odpisali że jeszcze nawet u dostawców nie mają

Opublikowano

Pokaż mi CPU Intela który ma świetny stosunek wydajność/cena. i3 IB za prawie 600zł?(już 4300 za 350zł biję go) czy może 3570k za 900zł?

To że krytykujesz wszystkie procki intela to ok ale już nie zawyżaj cen aż tak bardzo ponieważ 443zł a 600zł to jest różnica. Za 680zł można już dostać i5 B)

http://www.agito.pl/...tml?attr=1-1665

@Edit

No i widzę że nadal musisz udowodnić jakiś Ty mądry i wspaniałomyślny i wiesz że fx'y robią z i5 co chcą ale mnie nie o to chodziło :) Tylko o zawyżoną cenę =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...