Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] TMP

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej broni do czego ona się najlepiej nadaje , powiedzcie mi wszystko o tej broni i czy warta kupienia to ta broń w clanie od 3 czy tam 4 lvl

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Napewno nie najlepsza broń, są lepsze bronie smg. W sumie dużo o niej nie ma do mówienia. Recoil trochę jest, celność średnia, szybkostrzelność średnia jak na smg. Jeśli się nauczysz nią grać to oczywiście będzie Ci dobrze szło :)

Opublikowano

Ujdzie, ma co prawda wbudowany celownik to już jakieś mniejsze koszty. Ale osobiście jej nie polecam. PP 19 zwykłe już moim zdaniem lepsze.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

TMP? Zajebista broń ale szybko się nudzi zalety ? Szybkie przeładowywanie celne na małe odległości i szybkie:) + Tłumik wbudowany i colimator ::) - ? praktycznie nie ma ale szybko się nudzi .Wg mnie najlepsze smg? Dual Scorpions miodzio oo

Opublikowano

Czekam na dalsze opinie o tej broni , i jakie polecacie bronię na CSM4 , PP-19 kochałem tą broń , ale ostatnio coś tą bronią grać nie umiem o.O . a własnie widziałem jak kosi tą bronią, no dobra czekam na dalsze opinie . dual scorpion za mało amunicji ma i za dużo ją na boki znosi .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

TMP jest wszechstronnym klan ekskluzywny broń.TMP ma bardzo wysokie obrażenia, najwyższą spośród wszystkich SMG ze stosunkowo dobrym tempie pożaru. Z tym TMP jest niezwykle niski spread, w połączeniu z dobrą dokładnością. Także ma bardzo wysoką TMP przenoszenia, ma więcej niż 4 punkty noża M9.TMP jest również wyposażony w wbudowany tłumik S2 (co nie zdejmować żadnych szkód ponieważ tłumik jest zintegrowana) i iTech Sight Reflex. Z załącznikami bonusowych uwzględnione w cenie, TMP w rzeczywistości jest raczej tanie broń. Z ukrycia, uszkodzenia i rzetelności wszystkich razem, to sprawia, że ??PZT bardzo dobrze zaokrąglone, solidność SMG. Ogólnie TMP jest bardzo opłacalne, zabójcza broń idealna do pragnień CQB.

TMP wymaga gracz być w klanie Level 3 lub wyższym do zakupu.TMP jest silna 4 strzał zabić, najczęściej 3 strzał zabija w bliskiej odległości i prawie zawsze 3 zabić strzał do tyłu w zakresie makro połowy.TMP niestety ma wysoki spadek obrażeń podczas ataku większym zasięgu celów.

Opublikowano

Google translator?

TMP jest całkiem niezłą bronią, chociaż wydaje mi się że lepsze PP-19 oraz za NXy T-2 i P90 TR.

Opublikowano

TMP jest świetną bronią. Wystarczy nią ogarniać. Tak jak ktoś powiedział, bardzo łatwo wchodzą hedziki + do tego ma wbudowany celownik.

Minusem jest małe dmg ( jak dla mnie zamałe ). Jeżeli ogarniesz tą broń ( a stanie się to szybko, jeżeli masz smykałkę do smg), to będziesz kosą.

9368_gold.png

Opublikowano

Dobra kupiłem tą broń na 90dni jak narazie same headshoty i kickają, no dzięki za opinie tej broni , dozwolone jest na Mix Polu?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

na mix polu z broni SMG tylko UMP i M16A3, M4A1, M4A1 Desert Warrior, AK-47, AK-47 Gold-Plated, AK-74U, AK-74U Gold-Plated, G36E, G36E LE, G36E Valkyrie, MK16 SCAR-L, SCAR-L Black, SCAR-L Trispear, AUG A1, K2, M14, FAMAS, SG550, M416, L85A1, TAR-21, ACR, CX4 Storm. **** :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...