Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jayce ?

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oplaca sie kupic jayce'a po nerfie? Bo ani razu go po tym nie widzialem i nie wiem jak teraz radzi sobie na topce.

Opublikowano

Opłaca, nadal daje radę. Tylko teraz potrzebujesz się wyfarmić, aby złożyć jakieś sensowne itemki, wtedy możesz zacząć się bić. Tak czy siak polecam.

Opublikowano

Polecam Jayce. Mnie się nim świetnie gra. Ma zmianę z młota na działko. Ale bez feednięcia ciężko trochę.

VmFuTWF0aVhfX19ldW5lX19fNTEwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ja też bym się podszył pod ten temat. (i dodatkowo chcę go odświeżyć ;p)

Też mam zamiar kupić Jayce, ale nie wiem jeszcze do końca jaka to jest postać, więc fajnie jakby było więcej wypowiedzi.

Opublikowano

Jayce jest nadal OP, po prostu na solo jest niezastąpiony. :) Przedwczoraj grałem nim na drafcie pod ad carry, wynik niesamowity. 18/5 ;) Spieprzony early, w którym miałem 1/3.

Opublikowano

Co prawda, jayce nie ma aż takiego dmg, jak przed nerfem, ale nadal można zrobić niezły burdel w grze.

Spelle mu zostały, tylko dmg troche zredukowany. Ogólnie warto go kupić, jego late, oraz early ciągle niezawodne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...