Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podgląd eq .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pliki z epvp(po turecku) i jest tam podglad eq dla graczy i gm.. jak zrobic zeby był tylko dla GM, zeby gracze nie mieli tej opcji ?

pozdrawiam.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Na mpc jest to ,tylko dla gm

http://www.mpcforum.pl/topic/560966-tutpodglad-ekwipunku-dla-gm/

wiem...

ale ja mam w swoim tez podglad eq i nie wiem jak go usunac bo gm i gracze moga paczec eq a ja chce tylko gmowie..

jak usunac moj obecny podglad eq ? zna ktos sie na takich rzeczach?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Kto wie, jak usunac podglad eq zeby był tylko dla GM? bo mam podglad eq wgrany dla gm i graczy.. jak przerobić, zeby byl tylko dla gm?

Opublikowano
4.Dodajemy to:

if str(player.GetName())[0] == "[":

self.__ShowButton(locale.TARGET_BUTTON_VIEW_EQUIPMENT)

umarł

Opublikowano

4.Dodajemy to:

self.__ShowButton(locale.TARGET_BUTTON_VIEW_EQUIPMENT)

dodałem to i jak wpisuje passy pisze logowanie... to metka wylacza :angry:

jakies sugestie ; << ?

jak zrobic podglad eq tylko dla gm a nie dla graczy?

Opublikowano

Ten wpis

Jest , że ta funkcja działa dla wszystkich graczy , ale po dodaniu "[" to już wszyscy ci co mają przed nickiem [ np. [GA] , [GM] itp już mogą tylko z tego korzystać . Czyli masz dobrze zrobione , ale musisz coś pokombinować , bo nie wiem dlaczego Ci clienta wyłącza

:D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ten wpis

Jest , że ta funkcja działa dla wszystkich graczy , ale po dodaniu "[" to już wszyscy ci co mają przed nickiem [ np. [GA] , [GM] itp już mogą tylko z tego korzystać . Czyli masz dobrze zrobione , ale musisz coś pokombinować , bo nie wiem dlaczego Ci clienta wyłącza

al

Ten wpis

e chodzi

Ten wpis

ale chodzi mi o to, ze ja odrazu w plikach to mialem(gotowiec z epvp) i tam jest ten podglad eq ale dla graczy i gm a ja chce zmienic zeby byl tylko dla gm to jak to zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...