Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] a4tech x7 mouse no recoil (to sie nazywa chyba macro)

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś mi dać tutorial jak zrobić no recoil w a4tech x7? Ponieważ chce być pewny że się da zrobić to bo mam zamiar kupić tą myszkę. Z góry dziękuje :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości o.0 Co ma myszka do no-recoil ?

Dajmy na to m16 strzela np. do góry i w lewo.wiec ustawiamy zeby po nacisnieciu LPM (stzał) myszka automatycznie zjezdzała o daną wartość w prawo i w dół co daje no-recoil.Nie udostepnie tego juz pisałem dlaczego ale jak ktoś chce próbować to przy myszkach oscar uzywamy x7 oscar editor mamy tam zakładke "macro" czy cos takiego i mamy juz pare gotowych najprostrzych macr (obrót o 180 itp) mozemy także tworzyć własne makra. Dane o odrzucie o ile i w którą strone mamy na battlelogu robimy makro i testujemy jak wyszlo zle minimalnie poprawiamy wartość i do skutku aż celownik nawet nie drgnie.

Mimo to 0 frajdy rozegrałem tym kilka meczy i nie mialo to najmniejszego sensu.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Bo PB blokuje makro ;o Tak samo jak AHK i inne bajery jeszcze banana za to idzie wyłapać :D

Owszem istnieją takie makra w których wystarczy sobie ustawić ile stopni ma sie przemieścić kursor po strzale ;3 wystarczy wujek google ;d

Ja posiadamRevoltec W102 i świetnie się sprawdza w BFH w Bf3 nie próbowałem ale włączam taki bajer jak Mouse Scroller i wszystko działa ;P

OndteAw.png
Opublikowano

Bzdury jak mają wykryć macro w myszce..? A co do tego macro to widziałem na youtube kilka filmików typ podawał ustawienia i ss. luknijcie i zobaczycie czy to jest dobre. Macro a4tech x7 battlefield 3. Nie będę podawał linku.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

poprostu lubię sobie tak zwanie cheatowac w bf, ale nie chce tak na maksa że mam wh, aim itd. wole mieć same norecoil niewykrywalne, a myszka się przyda do innych gier bo dobra mi się zepsuła. :D

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości o.0 Co ma myszka do no-recoil ?

nie wiesz - to sie zamknij

Bo PB blokuje makro ;o Tak samo jak AHK i inne bajery jeszcze banana za to idzie wyłapać :D

Owszem istnieją takie makra w których wystarczy sobie ustawić ile stopni ma sie przemieścić kursor po strzale ;3 wystarczy wujek google ;d

Ja posiadamRevoltec W102 i świetnie się sprawdza w BFH w Bf3 nie próbowałem ale włączam taki bajer jak Mouse Scroller i wszystko działa ;P

ahahahahahahah, btw które konto juz w bf masz? bany lecą za haxy nie? :) AHK może coś łapie natomiast x7 to nie obowiązuje i nie łapie za uzywanie makro (chyba ze ktos jest rudy i ma poprostu przesrane xD)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie ten dzial i patrz na daty. Niech modek zamknie temat bo bedzie niepotrzebny spam

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...