Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Subforum Metin

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proponuje dodać subforum Metin w dziale inne mmo

Dlaczego? Metin tzw "metin1" nie jest popularny w Polsce ale może sie to zmienić,jak się nie sprawdzi to usuniecie.

Zawsze można spróbować może coś z tego wyjdzie

Info

Gra metin została stworzona przez Ymir w 2000r

Jest to gra 2D

Strona

http://metin.co.kr/

Co wam zależy takie małe subforum:d a może sie sprawdzi:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Gra jest stara

Jest chujowa

Nie wiem czy są cheaty

Nie wiem czy w ogóle Polacy tam grają

Nie.

I co z tego?

Cs też jest stary i swój dział ma

Polacy grają jest ich garstka ale grają, grało by więcej gdyby był dystrybutor gry w europie ale niestety nie ma i mało osób o niej wie

a przez ten dział by sie dowiedzieli i może by z tego coś wyszło

Jestem na tak. Tibia jest, metin2 jest to czemu ma nie być matki metina2 czyli metina 1? No pomyślcie. Zassysam klienta, może marcuśny coś pogramy dziś :D Pisz pw.

Zaraz spadam,jutro zagram:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jestem na tak. Tibia jest, metin2 jest to czemu ma nie być matki metina2 czyli metina 1? No pomyślcie. Zassysam klienta, może marcuśny coś pogramy dziś :D Pisz pw.

Opublikowano

W tibie swego czasu w Polsce grało dużo osób. Jeśli chodzi o metin 1 to w naszym kraju mało osób gra w tą grę,bardziej metin 2.

Nie.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Jestem na nie, nie rozwinie się to, sam nie wiem jak można grać w gorszą wersję gry (tj. grafika, fabuła, grywalność).

Btw. To, że mogłoby nie być hacków do metina1 to nie wyklucza go od nadania mu subforum. LoL też nie ma hacków, może bodajże 1 czy tam 2 a swój dział ma.

Opublikowano

I co z tego?

Cs też jest stary i swój dział ma

Polacy grają jest ich garstka ale grają, grało by więcej gdyby był dystrybutor gry w europie ale niestety nie ma i mało osób o niej wie

a przez ten dział by sie dowiedzieli i może by z tego coś wyszło

Zaraz spadam,jutro zagram:)

W CS GRA WIĘCEJ NIŻ 2TYŚ OSÓB -.-

@TOP

NA NIE, TO RACZEJ NIE JEST WYDAWNICTWO GAMEFORGE

PRAWIE NIKT NIE GRA, NIE JEST POPULARNY, NIC BY TAM NIE POWSTAŁO, MAŁO WIADOMOŚCI O GRZE.

Opublikowano

Ja także na nie, nie ma sensu tworzyć subforum które będzie omijane i mało aktywne. Jak mamy dodać jakiś dział/subforum to niech chociaż darzy się aktywnością i zainteresowaniem.

Opublikowano

Ja także na nie, nie ma sensu tworzyć subforum które będzie omijane i mało aktywne. Jak mamy dodać jakiś dział/subforum to niech chociaż darzy się aktywnością i zainteresowaniem.

A skad możesz wiedzieć że bd omijane?

sama nazwa metin przyciągnie ludzi

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Po co sub jak będzie w nim max 10 osób. Lepiej już stworzyć osobny temacik ( podpięty ) w dziale mt2 no i tam dyskutować, zadawać pytania itp jednak i tak był by to niezły spamik ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie. Cheaty? Boty? Bugi? Nie.

Kto wgl z forum gra w Metina jedynkę, proszę Cię...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...