Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompozycją Aero

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem polega na tym iż , po jakiejś samoczynnej aktualizacji Windows'a kompletnie przestał mi działać efekt aero. Otóz pasek zamienił się na klasyczny . Sesja "menedzer okien pulpitu" włączyłem ją i ustawiłem na automatyczne włączanie , mimo tego w rozwiązywaniu problemów dalej pisze że jest niewłączona. Karta VTX HD 4850 sterowniki najnowsze... W personalizuj po kliknięciu na temat nic się nie dzieje. A w efektach wizualnych dopasowałem by " uzyskać najlepszy wygląd " Wszystko na nic."Kompozycja " jest włączona i ustawiona na automatycznie włączanie .Zaktualizowałem wydajnośc sytemu JUŻ KURWICY DOSTAJE BO NIC NIE DZIAŁA

PÓKI NIIE MA KONIECZNOŚCI NIE będę robił formata , a też przywracanie systemu mi nie odpowiada , i nie chce korzystać z tej opcji

Oto ss problemu

http://zapodaj.net/a...18fe31.png.html

O co tu może chodzić

@Dla wszystkich którzy chcą zabłysnąc

Efekt Aero w " Personalizuj " jest włączony

Opublikowano

Ekhem

a też przywracanie systemu mi nie odpowiada , i nie chce korzystać z tej opcji

Czytaj uważnie , nie chce robić przywracania , ponieważ data wystąpienia tego problemu jest dośc odległa ( ignorowałem to ponad miesiąc , ale teraz powoli irytuje ) przez ten czas dużo się na moim komputerze działo , i nie chce stracić plików/postępów

Opublikowano

Cytat z pewnego forum

"START > Komputer>PPM>Właściwości>Zaawansowane ustawienia systemu>Zaawansowane>Wydajność>Ustawienia>zakładka Efekty wizualne

sprawdź czy oby na pewno masz zaznaczone: Użyj wizualnych stylów okien i przycisków"

fjlw0o.jpg

Opublikowano

zainstaluj sterowniki z płytki ( to co że stare będą ), ja nie masz poszukaj sterowników do podobnego modelu POWER COLOR

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Karta kupiona miesiąc temu więc miałem na płytce nowe sterowniki

Mimo tego ściągłem stare z neta ...nic to nie dało

Opublikowano

gry działają jak należy ?

załóż nowe konto i sprawdź czy tam jest , jak nie to błąd windows i niestety reinstalacja to najprostsze wyjście

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wszystkie gry śmigają ;)

Zrobie tak jak mówisz jeżli nie pomoże ,to format :(

@ :( Na nowo stworzonym koncie to samo .... zostaje format

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...