Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BlackShot Client

Gość Threeam3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z uruchomienie Client'a. Ściąga się wszystko dobrze,lecz gdy uruchamiam plik nic się kompletnie nie dzieje :( Chciałem zrobić reinstalować BS gdyż mój antywirus prawdopodobnie usunął plik BlackShot.exe i podczas uruchamiania wyskakiwał błąd. Chce od nowa zainstalować blacka,usunąłem i chce zainstalować ale nie da się. POMOCY

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z uruchomienie Client'a. Ściąga się wszystko dobrze,lecz gdy uruchamiam plik nic się kompletnie nie dzieje :( Chciałem zrobić reinstalować BS gdyż mój antywirus prawdopodobnie usunął plik BlackShot.exe i podczas uruchamiania wyskakiwał błąd. Chce od nowa zainstalować blacka,usunąłem i chce zainstalować ale nie da się. POMOCY

Może masz blokadę twowara w ustawieniach firefoxa ? Albo pobrałeś nie tą wersję gry nasza wersja to blackshot_eu ?

Opublikowano

Pobrałem wersję eu. Firefox nie blokuje mi gry wszystkie sprawdzałem już. Bez skutku. Nie wiem co jest przyczyną. Lecz żeby nie robić formata dysku C zainstalowałem system na partycję D. Tam wszystko działa.

Dzięki za jakąkolwiek pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...