Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Premki

007benten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Na allegro sa premki po np.10 zl.Czy warto je kupic czy to jakies oszustwo?I czy premka mozna wbic na no-premium?

Opublikowano

Powyżej ok. 65 zł to prawdziwe gift-cody ale i tak należy uważać na oszustów. Ten tutaj to na 100% fake więc nawet nie próbuj kupować. Konto premium pozwala wejść na serwery premium i no-premium.

Opublikowano

Up

Zgadzam Sie

Kiedys kupilem na Allegro Kod i do tej pory mi dziala a ten Kod wynosil mnie niecale 40zl kuzyna tak samo. I do tej pory dziala.

Moja Rada kup konto za 40zl+ (uzytkownik musi miec duzo Pozytywnych Ocen.)

Opublikowano

Jak chcesz mieć 100% pewności, że nikt Cię nie oszuka to kup u wydawców gry - na minecraft.net.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

@up

Ja też kupiłam giftcoda na allegro (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to nie do końca bezpieczne). Było to we wrześniu ubiegłego roku i zapłaciłam 25zł. Działa do teraz i mam nadzieję, że już tak zostanie. Nie wszyscy na allegro to oszuści, ale trzeba uważać.

Opublikowano

@up tak to mozliwe.

Kiedys wlasnie jeden koles sprzedawal konta do minecraft, o premium nic nie pisalo xD

Za 10zł to albo to co up albo ci wysle kod typu 123456789

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Dokładnie to co piszesz UP.

I sam widziałem że to konto kosztowało około 8,80 zł Zobaczyłem listę kupujących była bardzo długa..

Cześć.

Opublikowano

Dziwi mnie, jak wiele osob nabiera sie na te tanie konta... Przeciez widac, ze to jest ZA tanie. 10zl to prawie jak za darmo, a zyjemy w takim swiecie, ze wszystko kosztuje.

Opublikowano

Witam

Kiedyś kupiłem na próbę.

I to tak wygląda: Kupujesz konto , dostajesz ,dajesz pozytywa parę tygodni później próbujesz wejść na konto ale się nie da ponieważ zostało zmienione Hasło.

Jeżeli chcesz sobie kupić na pare tygoni ( od 1 tyg. do 5 tyg.) To kupuj.

Opublikowano

Wiem.Uwazam na takie co pisza ze premium i ze jest mozliwosc zmiany chasla bo jak kolega powiedzial,Na podobnych kontach gra jakies 50 osob.

Opublikowano

Ja osobiście zakupiłem Minecraft na allegro za 45zł i nadal go mam.Takie za 10zł/15 nie opłaca się kupywać.Czasami też są za 5zł ale to są konta tylko na Minecraft Creative.Co do drugiego pytania to Premium jak naj bardziej może wejść na servery non-premium ;)

209ltu9.jpg
Opublikowano

Na 100% fake te za 10zł. Czasami widziałem , że firmy hostujące sprzedają premki koło 60zł i nie żaden fake :-P

Opublikowano

Za 10 zł heh Takie to zazwyczaj za sms wysyłasz podajesz kod podajesz email hasło login jaki się chce mieć koleś robi czyste konto i blokuje jeśli kontakt przez gg. Najlepiej na minecraft.net nie najdrożej ale 100% pewności :)

Opublikowano

Wiesz, polecam Ci kupno minecraft na orginalnej stronie, ale jeżeli nie, konta powyżej kwoty 50 zł moim zdaniem - są prawdziwe.

Popatrz jeszcze na opinie allegrowiczów, czy mają pozytywne czy negatywne.

A takie konta za 10 zł, to albo w ogóle nie działają, albo działa i zostaniesz zaraz zbanowany.

Więc polecam Ci taką opcje jaką napisałem wyżej.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Kupiłem gift code'a za 35zł na allegro i działał ale 3 dni -.- a ten allegrowicz miał ponad 2k pozytywnych i 1 złą i 5 neutralnych...

NA ALLEGRO NIE OPŁACA SIĘ KUPOWAĆ !

Kup lepiej na minecraft.net tam najbezpieczniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...