Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban z m2bob

Huuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis sobie pobociłem na m2bob, fishbotem. mialem ustawione aby gdy gm jest blisko przestawał bocic. dostałem bana. za uzywanie nielegalnego oprogramowania. niby opcja była ustawiona, działa ona? ban jest na buffie, wiec mało zło, ale jednak te spelle znow musze wbijac. napisalem odwołanie ze musiałem isc afk, i postac stała przy wodzie, ale nei łowiła. nei było mnie przy kompie wiec nic nie mogłem zrobic, odpisac czy cos. opcja alarmowania działa, czy cos szwankuje?

dzis sobie pobociłem na m2bob, fishbotem. mialem ustawione aby gdy gm jest blisko przestawał bocic. dostałem bana. za uzywanie nielegalnego oprogramowania. niby opcja była ustawiona, działa ona? ban jest na buffie, wiec mało zło, ale jednak te spelle znow musze wbijac. napisalem odwołanie ze musiałem isc afk, i postac stała przy wodzie, ale nei łowiła. nei było mnie przy kompie wiec nic nie mogłem zrobic, odpisac czy cos. opcja alarmowania działa, czy cos szwankuje?

@edit, bociłem na 2 kontach, 1 dostało a 2 nie

Opublikowano

Niby jak nie zabezpieczysz hshielda a lowisz na fishbocie m2bob to po 2-3 dniach dostajesz bana, wiec lepiej lowic bez wylaczania bota, ale starcic konto lub zabezpieczyc hsa i nic sie nie stanie, cos takiego.

Opublikowano

wybocilem 45lv bez bana, przez tydzien, i bana nadal nie ma a gram na nim dalej tyle ze bez bota, wiec raczej ta opcja odpada. teraz zaczynam robic noob konta 30lv, bo widze ze z m2bob cos jest nie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...