Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[C++] Ksiażka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie poszukuje książki o programowaniu w C++ chodzi mi o same początki podstawy chcę nauczyć się programować w tym języku i dlatego potrzebuje waszej pomocy polećcie mi coś dobrego najlepiej podobnego do "Symfonia c++"

Pozdrawiam

Ksevis

Opublikowano

A czemu nie Symfonia?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano
Opublikowano

Sopelek997 właśnie mam stare wydanie 3 tomowe ale tutaj dużo starej teorii postaram się ogarnąć nową książkę a i mam jeszcze "Thinkinh in c++" ale tutaj żeby dostać odpowiedzi do ćwiczeń to muszę zapłacić -.- ale dobra dzięki za pomoc poszukam nowego wydania Symfonii.

Opublikowano

Osobiscie czytałem C++ dla każdego. Przeczytałem 10 rozdziałów i stwierdziłem że sam się szybciej nauczę na samplach niż z tego "podręcznika", jednak tłumaczenie wszystkiego jest bardzo łopatologiczne przez co zrozumiałe więc mogę Ci śmiało go polecić

internetowe kursy c++ też dają radę a google odpowie na wszystkie pytania :)

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...