Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny bug - darmowa postać

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... mam taki dziwny bug: nie miałem Dariusa zakupionego a dzisiaj wchodzę do kolejki, i mogę Dariusa picknąć. Po grze wchodzę w mój profil -> bohaterowie: Darius odblokowany.

18 października - kupiłem Shaco i go zwróciłem

26 października - kupiłem DARIUSA i go zwróciłem

27 października - kupiłem Jayce'a

Może to coś związanego z zakupem i zwrotem Darka? Dodam, że Shaco nie mam odblokowanego co jest dziwne skoro Darius jest.

Teraz całkowicie mi zniknęły z Zakupów żetony zwrotu i nie mam koło zakupionej postaci napisane że zwrócona.

Czy Riot może to wykryć i uznać za bug using i dostanę bana?

@Pheakz Utrudnienia? xD

Dzięki. Wszyscy macie lajki, do zamknięcia.

I jeszcze, mod który będzie zamykał może mi wyjaśnić co to znaczy EOT?

Gość Menesterowy
Opublikowano

To prawdopodobnie opóźnienia w ich systemie, lecz może to także być bug.

Nie użyłeś tego specjalnie, gdyż po prostu zwróciłeś postać, nic Ci nie grozi

Opublikowano

Riot ci nic za to nie zrobi ,ponieważ to z nich winy .

Bug wystąpił 26-27 października ,a Riot z tego powodu zlikwidował na jakiś czas możliwość sprzedawania postaci :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Raczej bana nie powinieneś dostać, to nie Twoja wina, a systemu. Jeżeli chcesz mieć Darka za free nic nie pisz, a jak się naprawdę boisz zgłoś to do supportu, pewnie zabiorą Ci go i przeproszą za utrudnienia.

edit: nie wiem jak oni to mogą nazwać tj. bugi, utrudnienia, niedogodności.

Opublikowano

Hah :) to był bug miałem tak jak sprzedałem shena , kolega się dowiedział i zarobił 6300*3 :)

Które straci :)

Informacja :

Narazie jak widać, nie możemy zwracać postaci. RIOT o tym wie, i informuje, że wszystkie postacie, które zostały zakupione dzięki temu bugowi, a także RP pozyskane, ale także IP, dzięki temu bugowi, zostaną zabrane.

Opublikowano

@up,

czyli co, sprzedalem Oriannę za 4,8k ip i kupiłem sobie Talona (6,3k), zabiorą mi Talona i nie zwrócą mi IP ", ale także IP, dzięki temu bugowi, zostaną zabrane."

IP zostaną mi zabrane wraz z postacią, za które je kupiłem i nic nie odzyskam ?

Opublikowano

Głupie, bo Oriannę kupiłem już dawno ...

Sprzedalem ją i kupiłem Talona, którym grałem już całkiem dużo gier. Będę pisał do Riotu o zwrócenie Orianny, albo tych 6,3k ip za Talona, lub samego Talona, nie dam sobie wciskać takiego kitu, nie moja wina, że są bugi "nie będziemy naprawiać błędów klienta, zrobimy skórki dla wardów !" Ciekawe czy hajs się zgadza.

K, nie zauważyłem postu up, bo pojawił się kiedy pisałem ten.

Opublikowano

Głupie, bo Oriannę kupiłem już dawno ...

Sprzedalem ją i kupiłem Talona, którym grałem już całkiem dużo gier. Będę pisał do Riotu o zwrócenie Orianny, albo tych 6,3k ip za Talona, lub samego Talona, nie dam sobie wciskać takiego kitu, nie moja wina, że są bugi "nie będziemy naprawiać błędów klienta, zrobimy skórki dla wardów !" Ciekawe czy hajs się zgadza.

K, nie zauważyłem postu up, bo pojawił się kiedy pisałem ten.

omg. Talona bedziesz miał, zabiora ci postac ktora sie zbugowala czyli w tym wypadku to oriana.

Opublikowano

Ja też tak mam. Właśnie dzisiaj to zauważyłem.

Ostatnio sprzedałem Fiorę, a kupiłem Rengara, a dzisiaaj patrze i mam te 2 postacie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Połowa graczy tak już ma, dlatego refund został tymczasowo wyłączony. I tak to stracicie. ;d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...