Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]dodatki do kw-1

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jakie dodatki do kw-1 beda najlepsze ? i jak najlepiej szkolic załoge(umiejetnosci)

Opublikowano

Na 1 perk wszystkim naprawe. Co do modulow to dosylacz, naprowadzanie i wentylacja.

Wszystko Ci wyjaśnił:) A ode mnie 1 oczywiście naprawa:)

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

No to więc tym opisom podaj numerki , największy oznacza że musisz to wziąć i ci się to bardzo przyda !

krytyczne 4

Ważneprzydatne 3

przydatne 2

Zbędne 1

HT- Heavy Tank - Ciężki czołg ( czyli KW-1 , czyli twój czołg i z tej lini wybierasz umiejętności )

Więc bież najpierw Krytyczne , potem ważne na reszte pewnie i tak nie bedziesz tyle grać . Dobrze by było dać komuś Towarzyszy broni +10% Umiejętności ) jako 1 perk)

3007.jpg
Opublikowano

Towarzysze dają +5% czyli tak jak by druga wentylacja.

I nie daje się ich jako 1 perk bo działają od 100%. Chyba że wycofujesz inne i nadajesz od razu 100%

Moduły do KW-1 dał bym następujące:

Dosyłacz, Szybsze skupianie, Wentylacja.

perki i um:

1. naprawa

2. nabijając drugi perek na powiedzmy 20% cofasz wszystko. I rozdajesz Towarzyszy od razu 100%i jako drugie naprawa.

3. Tutaj już dowolnie aby perki działały od 1 % i aby nie powtarzały się na tych samych załogantach.

imetin_logo.png

Opublikowano

Kw-1 to specyficzny czołg i trzeba umieć go kątować. Kątuję się go jak Kw-4 a baaaaardzo mało osób to wie.Wystawia sie TYLKO bok czołgu bo przód to jeden wielki weak spot.Dlatego bardzo ważna jest naprawa.Toolbox i naprawa u zaołgi.Tyle odemnie.Dzięki temu będziesz mógł zatrzymać całą flankę i uratować bitwe.;)

Opublikowano

Kw-1 to specyficzny czołg i trzeba umieć go kątować. Kątuję się go jak Kw-4 a baaaaardzo mało osób to wie.Wystawia sie TYLKO bok czołgu bo przód to jeden wielki weak spot.Dlatego bardzo ważna jest naprawa.Toolbox i naprawa u zaołgi.Tyle odemnie.Dzięki temu będziesz mógł zatrzymać całą flankę i uratować bitwe. ;)

Sam tego nie wiedziałem bo w rosyjskie czołgi nie idę, ale mam KW-1

Jak możesz to wytłumacz to jakoś jaśniej xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Duży plus dla Kondziu i Jerzyk. Dzięki chłopaki, w sumie to gram głównie KW, ale trzeba uważać z tym bokiem, bo jak trafi cię coś w amunicję to może być "po ptokach".

Pozdrowienia

Opublikowano

Kw-1 to specyficzny czołg i trzeba umieć go kątować. Kątuję się go jak Kw-4 a baaaaardzo mało osób to wie.Wystawia sie TYLKO bok czołgu bo przód to jeden wielki weak spot.Dlatego bardzo ważna jest naprawa.Toolbox i naprawa u zaołgi.Tyle odemnie.Dzięki temu będziesz mógł zatrzymać całą flankę i uratować bitwe.;)

Kat 90° ? Wystawianie boku czolgu moim zdaniem nic nie da. Boki maja ciensze pancerze w porownaniu z przodem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...