Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tradehack-informacje

tohLOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj grając sobie na globalu i dropiąc na orionie fmsiki, podszedł do mnie koleś i napisał, żebym mu pokazał fms'a, którego dropnąłem przed chwilką. Pokazałem mu aż 3(miałem 5). Facet zaakceptował,a ja 3 sekundy później kliknąłem "x" tzn w górnym prawym rogu handlu, aby zamknąć handel. Wtedy zniknęły mi te 3 fms'y, które mu pokazałem. Spojrzałem na czat, a tam niespodzianka! "Handel z "xxx" zakończony pomyślnie. Stało się to dzisiaj o około 19:03. Sprawę zgłosiłem do supportu polskiego metina. Macie może jakieś jeszcze informacje na temat "Trade Hack'a"? Widziałem, że ludzie też pisali coś o TradeHacku, że istnieje, że zostali oszukani. Pozdrawiam.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak trade hack , dmg hack , 1 h-k, yaang hack To już dawno nie działa , i nie będzie -.-

Nie wierz w głupoty które opowiadają Ci ludzie w grze.

Opublikowano

Liou piszesz tak dlatego, że nie uświadczyłeś jako poszkodowany. TradeHack nie musi istnieć.. Ale jeśli TH nie istnieje, to istnieje inny hack o innej nazwie, który działa na podobnej zasadzie. Pozdrawiam.

by  @czarnaaa

Opublikowano

Nie istenieje . to wszystko to ściema . Jeśli ludzie takie coś robią to zatrzymują filmik , dają akcept i ten co ich"okrada" też potem wznawiają filmik i gadają ,że TH :) . Nie znasz tych myków ?:>

Opublikowano

Ta historia byłaby bardziej wiarygodna, gdyby wydarzyła się na hamachi, ale na globalu nie ma mowy, żeby działał jakikolwiek tradehack.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moze ktos podrzucil Ci jakis link lub ktos siedzial u Cb na kompie (nawet kumpel)? Zna twoj nick swoj zmienil dla niepoznaki. Wystarczy ze ktos podrzucil Ci pliczek z zmiana buttona akcept handel na zamknij handel i tak o to mogloby byc prawdziwe. Ale jesli nic podejrzano do klienta nie wrzucales i nic sie u Ciebie na kompie nie dzialo to nie ma mowy o zadnym trade hacku. Takiego hacka nikt nie stworzy dzialajacego na globalu dedyku no moze na hamachi.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

Macie ktoś Trade Hacka na Privy ?? :D slyszałem że jest i widziałem na mpcforum takie hacki z skanem może ktoś z was posaida ? link

Opublikowano

hah.. filmików nie oglądałem z th... widzę, że i tak nie uwierzycie. No ale spoko, mówcie sb dalej;) To, że w Polsce tego nie ma, nie znaczy, że nie ma tego na świecie.

by  @czarnaaa

Opublikowano

hah.. filmików nie oglądałem z th... widzę, że i tak nie uwierzycie. No ale spoko, mówcie sb dalej;) To, że w Polsce tego nie ma, nie znaczy, że nie ma tego na świecie.

Bo nie ma. GF ma globale w bodajże w 15 krajach i nigdy nie wykryli w logach żadnego TH...

Opublikowano

"..urzekła mnie twoja historia.."

Nie ma teraz na żadnym globalu GF czegoś takiego jak TradeHack, więc skończ pieprzyć takie głupoty. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...