Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam 2 pytania. Właśnie kupiłem RP ale brakuje mi 50RP żeby zakupić championów z promocji, czy support doda mi 50rp?

2-gie pytanie, po jakim czasie odpisze polski support?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

1. Raczej nie, ale warto spróbować, Polski support jest raczej przyjazny dla graczy, mi zawsze pomagają, może dadzą się namówic.

2. Mi odpisują w jeden dzień zazwyczaj

Opublikowano

No to ok bo z tym właśnie to przesadziłem bo jakąś 1h to kupiłem i nwm, dobrze by było jakby dodali. A i wiecie bo pewnie każą mi dawać jakiś rysunek a ja nie mam do tego talentu więc jak ktoś by mógł mi coś narysować byłbym wdzięczny :)

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Support nie daje więcej niż 75 RP, lecz to również zdarza się bardzo rzadko.

Musisz ich czymś zachwycić, zrób cosplay'a, a masz szansę na dostanie się do summoner showcase (Otrzymujesz wtedy zazwyczaj równowartość legendarnego skina - 1,8k RP)

Opublikowano

Cosplay, czyli przebranie się za coś/kogoś, ludzie często robią cosplaye championów, jest tego od groma na elohell'u.

Opublikowano

Możesz sie przebrać nawet za chogatha, jeśli riot uzna twój cosplay za fajny będziesz na filmie w summoner showcase.

Opublikowano

Nie wiadomo czy dadzą ci tyle. Kiedy braknie ci np. 10 to dostaniesz, a tak 50 to nie wiadomo ;p

Na to kiedy odpiszą nikt nie może chyba odpowiedzieć. Różnie to bywa ;p

Opublikowano

Na zgłoszenie supportu, na które będziesz mógł wejść przez profil w supporcie lub poprzez maila.

Opublikowano

1: Riot jednorazowo może dać małe sume rp, albo ładnie musisz poprosić, albo tak jak inni możesz cosplaya zrobić (ja napisałem wiersz o lolu)

2: To już zależy od tego czy dany "czerwony" ma czas. Nieraz na pytania w sprawie w błahej sprawie czekałem 1-2 dni, a jak, że zgubiłem hasło 10 min :)

Opublikowano

A do jakiego supportu napisałeś?

Ja osobiście piszę do tarica albo sony.

@Topic

Czekać można długo , nie ma co się stresować >.< mojego podania na oddanie championów nigdy nie zaakceptowali a pisałem rok temu w wakacje (no wiesz pocieszam cię)

Masz 2 opcje ;p

1. Czekasz cierpliwie

2. Dokupujesz RP

heh

Opublikowano

Boszz, to byl pierwszy i ostatni raz kiedy pisze do supportu, po prawie 3dniach nie przydzielili mi jeszcze kolesa do obslugi. Promocja sie skonczyla a suport nie odpisal. Moze mi dodadza te rp bd mial na kieedys..

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Czesc powracam, napisalem do ang supportu 10min temu i mam juz przydzielonego asystenta (na polskim dalej nie mam) i moglibyscie mi zrobic jakas pracke plasyczna ? bo w te klocki jestem slaby ;)

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie musi być ładnie, łatwo odryzoswać byle jakiś obrazek. Docenią to, że się starasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Uwierz może tobie łatwo ale ja z Plastyki etc. nie mam żadnego talentu, nawet jak spróbuje odrysować to wyjdzie coś nie podobnego.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...