Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne vs Graves

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vayne nawet ze statami 0/10 ( tak grałem z taką ) po aktywowaniu ulta po prostu robi rozp*erdol ,szczególnie w late gamie

graves ostatnio dostał mocne nerfy , nie jest już taki dobry jak kiedyś

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Polecam vayne ;3

• stackowane w
  • stun
  • ult
  • late game
  • przyjemna farma

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graves jest świetny, nie wiem co Wy widzicie w Vayne!

+ dobry ult do dobicia

+ escape system

+ zasłonka dymna

+ dobry harras z Q

Opublikowano

@up widzimy to w Vayne, że jak jest z blitzem na linii, to czekamy, aż spushuje towera. Blitz ściąga podbija, a Ty przybijasz do ściany i kill. I ja właśnie to widzę w Vayne.

Ja Ci także polecam Vayne. Czemu to napisali koledzy wyżej i ja dałem przykład z życia.

Opublikowano

Graves, duże dmg z Q, znacznie zwiększony AS z E, ogromne obrażenia AoE z ulti. Bardzo mocna postac w early, a jak się nafeeduje to robi rozpierdol w late ale Vayne w late faktycznie silniejsza. Jednakże, jeśli w przeciwnym teamie nie ma Vayne to możesz spokojnie brać Gravesa. No, ale Vayne w early nie ma szans z Gravesem co też trzeba wziać pod uwage. Ja uwielbiam Gravesa ale ty sam musisz wybrać co bardziej wolisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...