Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

virtual basic rozciąganie programu pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję pomocy zrobiłęm program ale nie wiem jak zabezpieczyc aby nie dało się go rozciągnąć tzn. kgy otworzę program i najadę kursorem myszy na np. lewy dolny róg wyskakuje mi strzałka krótą poprostu powększam program a buttony oraz tła zawarte w środku katastroficznie przemieszczają się w różne miejsca jak temu zaradzić (gdzie to wyłończyć ) DAJE LIKE I ++++++ !!!!!!!!!

Opublikowano

klikasz ta "formę" (czyli na to tło twojego programu)

i w tamtej tabeli gdzie możesz zmieniać kolor tła/rozmiar/ikonę itd.

szukasz opcji

Locked

i zaznaczasz tam

True 

i DONE ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

dawid555d leci like jest lepiej teraz nic mi się nie rozjeżdza ale dalej można rozciągać tego lunchera gdy najadę na róg wyskakują mi 2 strałki dzięki której mogę rozciągac ale jest lepiej ! dzięki

Nie chce pisać nowego tematu więc napiszę tutaj czy da się jakoś zablokwoać tą strzałkę aby jej nie było i nie można tego rozciągnąć?

Opublikowano

dawid555d leci like jest lepiej teraz nic mi się nie rozjeżdza ale dalej można rozciągać tego lunchera gdy najadę na róg wyskakują mi 2 strałki dzięki której mogę rozciągac ale jest lepiej ! dzięki

Nie chce pisać nowego tematu więc napiszę tutaj czy da się jakoś zablokwoać tą strzałkę aby jej nie było i nie można tego rozciągnąć?

zmień FormBorderStyle na inną opcję.

ps. nie wiem co tobie się rozjeżdża xD

u mnie gitara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...