Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić ?

Koxik02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram na serverze Jargames , chciałbym szybko zarobić 20k gold . Odpada profesja gdyż tu chodzi o zarobienie szybko kasy . Z Dialy q wolno idzie i chciałem się zapytać czy jest jakiśszybszy i skuteczniejszy niż te podane czy też dropienie na mobach .

Opublikowano

Skoro dropienie z mobów, profesje i questy odpadają do chyba inaczej się nie da zarobić :P

No ale jak tam to co zrobic odpada profesesja .
Opublikowano

Sprzedaj cenne rzeczy które nie są ci potrzebne ale dla innych już tak u aukcjonera . Albo bezposrednio u jakiegos gracza . Szybszego nie znam .

Opublikowano

Sprzedaj cenne rzeczy które nie są ci potrzebne ale dla innych już tak u aukcjonera . Albo bezposrednio u jakiegos gracza . Szybszego nie znam .

Hm , właśnie tak zrobiłem wczoraj wystawiłem itemy z dropa . Ale no dziś będę cały czas dropił na mobach i robił dialy q .
Opublikowano
Odpada profesja gdyż tu chodzi o zarobienie szybko kasy

Gdybyś zrobił JC i Enchanting to byś zarobił mnóstwo kasy ;)

Popatrz na AH, jakie przedmioty są drogie i dobrze się sprzedają.

Opublikowano

Najszybciej idzie tak na prawde zarobić na profesjach, nie ma chyba szybszej metody, ale jeżeli twierdzisz że jest inaczej Twoja sprawa..

możesz dropić gold i itemy z trash mobów na instach, rajdach.

Bądź po prostu expiąc, czy przesiadując na zwykłych mobach, co jest kompletnie nudne i bezsensowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...