Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Grze

yety1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam Prośbie wielu z was jest dobrych w tą gre ja jestem dosłownie zielony nigdy nie grałem w taką gre może 15 min

dostałem dote od kolegi długa Historia lecz chciałem sie zapytac ktory mag jest dobry Grałem Crystal Maiden oraz Lichem Lecz lich mi się podoba .

Prosze Żeby ktos mi doradził kim grac jak grac rozwijac postac oraz jak szybko zdobywac "Golda"

Z Góry Dziękuje i Prosze o szybką pomoc :>

14 lat  

Opublikowano

No to jak grasz na świeżo to będzie Ci trudno przez następne ~50 gier. Zdobywanie polega na zabijaniu creepów oraz na zdobywaniu zabójstw przeciwników. Lich jest dobrą postacią na początek. Pograj sobie 10-15 gier na botach i zobacz jak one grają. Później na normale idź. Możesz również pooglądać jakieś powtórki i zobacz ogólną rozgrywkę.

he?

Opublikowano

Grałem 3 Gry Jakos to czarno widze grałem z botami ale tu jest haczyk lich mi się podoba lecz jest słaby grałem na boty lecz mają mnie na jedno machnięcie

do do tych creepów to są te małe stwory ?

14 lat  

Opublikowano

Tak. No cóż. Radzę Ci pierw polecieć na YouTube i pooglądać jakieś materiały. Zobaczysz ogólny gameplay etc. Chociaż nie obiecuję, że będziesz już ogarniał po oglądnieciu tych video. ;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...